Barion Pixel

3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli, orvosi arcmaszk - 5 db

3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli orvosi arcmaszk - Arcmaszk - 5 db - Fehér 3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli orvosi arcmaszk - Arcmaszk - 5 db - Fehér 3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli orvosi arcmaszk - Arcmaszk - 5 db - Fehér 3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli orvosi arcmaszk - Arcmaszk - 5 db - Fehér 3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli orvosi arcmaszk - Arcmaszk - 5 db - Fehér

3M Aura 1863 FFP3 Type IIR szelep nélküli, orvosi arcmaszk - 5 db

bruttó (27% ÁFA)
12 636 Ft (2 527 Ft/db)
nettó:
9 950 Ft (1 990 Ft/db)

A 3M Aura 1863 eldobható egészségügyi, szelep nélküli arcmaszk FFP3 védelemmel kórházi felhasználási célokra is készült. Véd a légi úton terjedő, veszélyes fertőzésekkel szemben - nem csak - kórházi környezetben. Ha ezt az arcmaszkot választja, akkor teljes biztonságban és kényelemben lehet a vírusok és szálló partikulák belégzésével szemben.

Gyártó: 3M Company

Raktáron 1 munkanapos kiszállítás
Mennyiség:
Szín:

Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2022-10-10, hétfőn.

Kosárba tesz
Termékleírás

Termékleírás

  • FFP3 szintű védelem a légi úton terjedő fertőzésekkel szemben kórházi környezetben.
  • Javasolt felhasználási terület: kórházak, egészségügyi intézmények.
  • Szorosan illeszkedik az archoz, mégis kényelmesen hordható.
  • Az ötletes, 3 paneles kialakítás többféle arctípushoz és -mérethez is jól illeszkedik
  • Alacsony légzési ellenállás, megnövelt légzési kényelem.
  • A habbetéttel ellátott orrlemez és a puha, belső hálószerkezet kényelmesen simul az archoz, és nagy szűrési teljesítményt eredményez.
  • A domborított felső fedőréteg csökkenti a szemüveg párásodását.
  • Az állrészen található fül segíti a maszk archoz igazítását.
  • Kilégzést segítő szelep nélkül.
  • Megfelel az orvosi eszközökről szóló 93/42/EEC irányelvnek, és a sebészi maszkok használatára vonatkozó EN14683:2005 Type IIR szabványnak.

A 3M Aura 1863 eldobható egészségügyi arcmaszk FFP3 védelemmel kórházi felhasználási célokra is készült. Véd a légi úton terjedő, veszélyes fertőzésekkel szemben - nem csak - kórházi környezetben. Ha ezt az arcmaszkot választja, akkor teljes biztonságban és kényelemben lehet a vírusok és szálló partikulák belégzésével szemben.

A 3M Aura 1863 részecskeszűrő egészségügyi védőmaszk összehajtható. A 3 paneles kialakításának, és az orrcsipesznek köszönhetően illeszkedik mindenféle arctípushoz és -mérethez.

Ez az FFP3 szintű védelmet nyújtó eldobható orvosi maszk könnyű, kiegyensúlyozott és szinte észrevétlen viseletet biztosít.

A habbetéttel ellátott orrlemez és a puha, belső hálószerkezet kényelmesen simul az archoz úgy, hogy közben hathatós izolációt is biztosít. A biztonságos záródásról és az egész napi kényelmes viseletről az állítható gumipántok gondoskodnak.

Használata kórházakban, egészségügyi intézményekben dolgozók számára kifejezetten javasolt!

 

Kapcsolódó termékek