Silky School 15 lapos antibacteriális nedves törlőkendő gyerekeknek

Silky School antibacteriális nedves törlőkendő gyerekeknek - Fertőtlenítő kendő - 15 lapos Silky School antibacteriális nedves törlőkendő gyerekeknek - Fertőtlenítő kendő - 15 lapos

Silky School 15 lapos antibacteriális nedves törlőkendő gyerekeknek

318 Ft
Akció -24%
bruttó (27% ÁFA)
241 Ft (16 Ft/db)
nettó
190 Ft (13 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

A Silky School wipes nedves törlőkendő a kéz tisztántartására szolgál, de szükség esetén a bőrrel érintkező felületek tisztítására is jól használható. Hatékonyan távolítja el a toll és festék maradványokat a gyerekek kezéről.

Mennyiség


Rendeld meg most és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz
Termékleírás

A Silky School wipes nedves törlőkendő a kéz tisztántartására szolgál, de szükség esetén a bőrrel érintkező felületek tisztítására is jól használható. Hatékonyan távolítja el a toll és festék maradványokat a gyerekek kezéről Az antibacteriális hatású aktív összetevő mellett a termék aloe vera kivonatot is tartalmaz, mely bőrápoló hatású. Praktikus kiszerelésének köszönhetően könnyen elfér az iskolatáskában is.

Tisztít, frissít és fertőtlenít: soha ne aggódjon a piszkos kezek miatt. A kézfertőtlenítő törlőkendők tökéletesek maradnak útközben, és a fejlett formula megtisztítja a kezét, miközben puha és tiszta érzetet ad a bőrének. Ezek az előre beáztatott törlőkendők hatékonyan megakadályozzák a mikroorganizmusok szennyezett felületekről történő elterjedését is.