Tájékoztató egészségpénztári tagoknak, kattints ide »

Aktiválja az Egészségpénztári kedvezményt!

Amennyiben az OTP Egészségpénztár tagja vagy, akkor aktiválhatod az egészségpénztári kedvezményt, ha az "Aktiválás" gombra a kattintasz. A már akciós termékekre a kedvezmény nem alkalmazható.

Válassza ki, melyik kedvezményt szeretné megtartani!

Már aktiválva van egy egészségpénztári kedvezmény, mely kuponkedvezménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjük, válaszd ki, hogy melyik kedvezménytípust szeretnéd megtartani.

Tyvek Easysafe védőoverál (5-ös/6-os típusú védelem) - Fehér

Tyvek Easysafe védőoverál (5-ös/6-os típusú védelem) - Fehér

3 953 Ft
Akció -20%
bruttó (27% ÁFA)
3 162 Ft (3 162 Ft/db)
nettó
2 490 Ft (2 490 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

A Tyvek Easysafe védőoverál (5-ös/6-os típusú védelem) kiváló szellőző tulajdonsággal, levegő és vízpára áteresztő képességgel támogatja a hónalj, a nyak, a hát és az ülep területén lévő izzadság-pontok hőleadását, így melegben és intenzív munkavégzés során is hűvösebben és szárazabban tart.

Szín

Méret

S M L XL XXL

Rendeld meg -en belül és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz
Termékleírás

SMS polipropilén anyag teljes hosszúságban az overall hátrészén a bokától a kapucniig: kiváló szellőző tulajdonságok, levegő és vízpára áteresztő képessége támogatja a hónalj, a nyak, a hát és az ülep területén lévő izzadság-pontok hőleadását, így melegben és intenzív munkavégzés során is hűvösebben és szárazabban tart.

Tyvek®️ anyag az elején és oldalrészeken, mely a munkavégzés közbeni mozgást figyelembe véve átnyúlik a test és lábszár hátuljára is: rendkívüli kopásállóságú és szakítószilárdságú, nem szöszölődő, folyadéklepergető anyag, mely véd 1 mikronnál nagyobb porok, és radioaktív részecskék, valamint a vízbázisú, fröccsenő szervetlen vegyszerek ellen.

Szoros zárás a ruha kritikus pontjain: Tyvek®️-ből készült cipzár fedőlappal, gumírozott csukló- és bokarész, gumis kapucni, külső tűzésű biztonsági varrás - III. védelmi kategória, 5. és 6. típus.

EU szabványok:

  • EN340, Cat. III.
  • EN13034:2005 + A1:2009 Type 6
  • EN13982-1:2004 + A1:2010 Type 5
  • EN1073-2:2002, EN1149-5:2008

Címkék