WESAIL COVID-19 antigén gyorsteszt - 20 db tesztkészlet (orrgarat/orrlyuk)

WESAIL SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag) WESAIL SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag) WESAIL SARS-CoV-2 készlet - SARS-CoV-2 teszt - 20 db - Antigén (Ag)

WESAIL COVID-19 antigén gyorsteszt - 20 db tesztkészlet (orrgarat/orrlyuk)

79 600 Ft
Akció -63%
bruttó (5% ÁFA)
29 800 Ft (1 490 Ft/db)
nettó
28 381 Ft (1 419 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

A WESAIL antigén gyorsteszt orrlyukból vagy orrgaratból, steril mintagyűjtő tamponpálca segítségével vett nyálkahártyamintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus jelenlétét - a vírus antigénjét - a szervezetben a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenése után. A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző. A doboz 20 db egyenként kiszerelt, komplett tesztkészletet tartalmaz.

Mennyiség

Teszt típus


Kosárba tesz

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

 

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket. Professzionális felhasználási célra szánt termék.

 

Legfontosabb előnyei:

 • sokkal olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • kényelmes és kíméletes mintavételi eljárás, hiszen a mintát orrlyukból is lehet venni,
 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember
 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény erre kijelölt helyiségében is
 • a teszthez nincs szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre
 • nem szükséges laboratóriumi várólistát kialakítani: a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi dolgozó azonnal elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk:

 • A terméket egészségügyi szakdolgozók használhatják fel, a nem szakember általi felhasználás nem biztonságos.
 • A termék sem öntesztelésre, sem otthoni felhasználásra nem alkalmazható.
 • A pufferfolyadékot tartalmazó fiolák egyenként lettek kiszerelve, hogy egy teszt se vesszen kárba.

A termék megnevezése: WESAIL COVID-19 Antigén Gyorsteszt Készlet

A termék gyártójának neve, címe:

 • Guangdong Wesail Biotech Co., Ltd
 • Room 403, Building 1, 1 Taoyuan RD, Songshan Lake Science and Technology Industrial Park, Songshan Lake, Dongguan, Guangdong, 523808, China

A csomag tartalma:

 • 20 db tesztkazetta: minden kazetta szárítószerrel, külön fóliatasakban
 • 21 db pufferoldat keverőtégelyben (külön minden egyes teszthez)
 • 21 db mintagyűjtő tamponpálca
 • 21 db cseppentőhegy védősapkával
 • Használati utasítás

A vizsgálat menete:

1, A vizsgált személy orrlyukának hátsó, beszűkülő részéből vagy mélyebbről, az orrgarat-nyálkahártyából kell mintát venni a steril mintagyűjtő pálca segítségével úgy, hogy megfelelő mennyiségű sejtes elem kerüljön a tamponpálcára.

VAGY

2, A pufferoldatot is tartalmazó keverőtégely zárófóliáját szúrja át a védősapkás cseppentőheggyel. Ezután húzza ki azt a tégelyből, és helyezze a munkaasztalra védősapkával lefelé. Ügyeljen arra, hogy ne érintse meg a cseppentőhegyet.

3, Tegye a tamponpálcát a pufferoldatot tartalmazó csőbe. Szorítsa rá a csövet, majd a tamponpálcát forgassa meg ötször a csőben levő folyadékban.

4, Folyamatosan szorítsa rá a csövet, miközben kihúzza a tamponpálcát. Győződjön meg róla, hogy a tamponpálcából az összes folyadék kipréselődött.

5, Védősapkával felfelé zárja le a tégelyt a cseppentőheggyel. Keverje össze a csőben lévő mintát úgy, hogy tízszer óvatosan megrázza, majd hagyja állni 1 percig.

6, Ezután vegye le a keverőcső védősapkáját. Nyomja össze a csövet fejjel lefelé tartva, és eressze a minta első két cseppjét pl. a védősapkába.

7, Bontsa ki a tesztkazettát, és helyezze egy vízszintes felületre, majd a keverőcsövet függőlegesen tartva csepegtessen három csepp mintát a teszt megfelelő nyílásába.

8, 15 perc elteltével azonnal olvassa le a teszt eredményét, mivel az eredmények újabb 15 perc elteltével már érvénytelennek minősülnek.

 

 

 

Eredmények értelmezése:

Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal (T). A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: az érintett elkülönítése, ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

 

Negatív eredmény esetén csupán egy kontrollvonal (C) jelenik meg a teszten.

Tennivalók: ha a tünetek indokolják, eredmény megerősítése más módszerrel.

 

Érvénytelen eredmény esetében egyetlen csík sem jelenik meg a teszten, vagy pedig csak a tesztcsík (T) látható. Okai lehetnek az elégtelen mennyiségű minta, illetve a teszteljárás nem megfelelő kivitelezése. Ebben az esetben a tesztet meg kell ismételni.

 

A teszt tárolása: A zárt teszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órán belül felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelmeztetés: Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni. A tesztet kizárólag orvosi szakdolgozók használhatják! Otthoni használatra, valamint önellenőrzési célra történő felhasználása tilos!

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A Legal Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a rendeltetésszerű felhasználásra felhívó tájékoztatásra, és a leszállított árura terjed ki.

Címkék
Kapcsolódó termékek