IMDK pulzoximéter

IMDK pulzoximéter - Pulzoximéter - Fekete IMDK pulzoximéter - Pulzoximéter - Fekete IMDK pulzoximéter - Pulzoximéter - Fekete IMDK pulzoximéter - Pulzoximéter - Fekete

IMDK pulzoximéter

6 337 Ft
Akció -20%
bruttó (27% ÁFA)
5 067 Ft (5 067 Ft/db)
nettó
3 990 Ft (3 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

Könnyű, kompakt és egyszerűen használható C1012A ujjra csíptethető pulzoximéter. A doboz 2 db AAA elemet tartalmaz.

Szín


Rendeld meg ideig és kedden GLS futárszolgálattal már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz

Könnyű, kompakt és egyszerűen használható C1012A ujjra csíptethető pulzoximéter. A doboz 2 db AAA elemet tartalmaz.

  • Alacsony áramfogyasztású és használatához csak 2 X AAA elem 1,5 V alkáli szükséges, melyet a csomag tartalmaz. (30 óra)
  • Az elemek alacsony feszültségét kijelzi az eszköz kijelzőjén.
  • A termék automatikusan kikapcsol, ha 8 másodpercet követően nem érzékel jelzést.
  • Karbantartást nem igényel.
  • Magyar nyelvű használati útmutatóval.
  • A csomag tartalmazza a 2 db AAA elemet.

Általános leírás

Az oxigénszaturáció (SpO2) a vérben lévő oxigén százalékát jelenti. Az 'S' jelöli a szaturációt, a 'p' jelöli a pulzust és az 02 pedig az oxigént szimbolizálja. A vérsejtek tartalmaznak egy hemoglobin (Hb) nevű vegyületet. A hemoglobin az oxigénnel oxi-hemogoblint (HbO2) alkot. Ahogy a vér a testünkben áramlik, az oxi-hemoglobin ahol szükséges felszabadítja az oxigént és visszaalakul hemogoblinná. Az oxigénszint a vérben ingadozhat, különösen mozgás során. Általában egy ember normál oxigénszintje 95% vagy ennél nagyobb. Ha az oxigénszint 95%-nál alacsonyabb, akkor az egészségügyi problémára utalhat, amely klinikai kivizsgálást igényel. A vérben fellépő oxigénhiányt hipoxiának nevezzük. Több olyan légzési állapot is van, amely hipoxiát eredményezhet a betegnél; csak hogy néhányat említsünk pl. COPD (Krónikus obstruktív üdőbetegség), OSA (Obstruktív alvási apnoé) és krónikus bronchitis. Az oxigénszaturáció fontos szerepet játszik abban, hogy a klinikai szakemberek proaktív módon tudják diagnosztizálni a betegeket. C1012A egy ujjra csíptethető kompakt, felhasználóbarát és OLED kijelzővel ellátott pulzoximéter. Az SpO2 méréséhez az eszközt egyszerűen csak a beteg ujjára kell helyezni. Az oxigénszaturáció és a pulzusszám értékei megjelennek eszköz kijelzőjén. Az eszközt úgy tervezték és tesztelték, hogy az ismételten, pontos mérési eredményt biztosítson a betegek SpO2 szintjének diagnosztizálásához.

A csomag tartalma

  1. 1 db IMDK pulzoximéter
  2. 2 db AAA elem
  3. Magyar nyelvű használati útmutató

Fájlnév Fájltípus Fájlméret
EC Certificate.jpg image/jpeg 1131.035 MB Letöltés
Használati utasítás.pdf application/pdf 311.168 KB Letöltés
MDD Test Report.jpg image/jpeg 992.931 KB Letöltés
Címkék