• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Melyik a legjobb mobil klíma?

Mindenkinek más, hiszen különbözőek vagyunk, így mást is tartunk fontosnak.

Van, ...

Tovább olvasom

Klímák/légtisztítók

Melyik a legjobb mobil klíma?

Mindenkinek más, hiszen különbözőek vagyunk, így mást is tartunk fontosnak.

Van, aki a hűtő-fűtő mobil klíma mellett teszi le a voksát, mert spórolni akar télen a fűtésszámlán. Ez még akkor is sikerülhet, ha nem rendelkezik saját napelemmel, és kizárólag az áramszolgáltatótól vásárol energiát ahelyett, hogy földgázzal fűtene.

Van, akinek a halk mobil klíma az ideális. Nem számít, hogy mennyit fogyaszt, csak pihentetően lehessen aludni mellette a szinte teljes csendben.

Egy mobil klíma azonban önmagában még nem elegendő - a költségeknél számolni kell a mobil klíma tartozékok árával is. Míg egy ablakklíma esetén nincs gond, egy mobil klímánál még véletlenül sem szabad megfeledkezni az ablakszigetelő függöny beszerzéséről, hiszen enélkül a félig nyitott ablakon nem csak a meleg szökik be, de mindenféle ízeltlábú is.

Ha nem akarunk akár hónapokig is várni a szakemberre - vagy pont várni vagyunk kénytelenek -, klímatisztító használatával mi magunk is karban tudjuk tartani a klíma beltéri és kültéri egységét egyaránt, ezért mindig érdemes egy-két flakonnal tartani otthon.

Mivel a klímák párátlanító funkcióval is rendelkeznek, a levegő nedvességtartalmának csökkentésével eleve mérséklik a penészedés kialakulásának az esélyét.

A jól karbantartott klíma légtisztító hatással is bír. Azonban ha igazán tiszta levegőre vágyunk, érdemes egy légtiszító berendezést is beszereznünk (vagy egy többfunkciós mobil klíma-légtisztító gépet), hiszen a por, a pollen, a baktériumok és a gombaspórák mellett akár a vírusoktól is megtisztítja a helyiség levegőjét.