• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Columbus Klímaértékesítő Kft.

Columbus Klímaértékesítő Kft.

Columbus Klímaértékesítő Kft.

Székhely: 2142 Nagytarcsa, Pesti út 15.
Alapítva: 2006
Történet:

A Fisher márka célja, hogy a legváltozatosabb körülmények között is hozzájáruljon a felhasználók jó közérzetéhez a tiszta levegő, kellemes hőmérséklet és páratartalom biztosításával. Magyarországra a Fisher márkát a Columbus Klímaértékesítő Kft. importálja és értékesíti viszonteladókon, kivitelezőkön keresztül.

A Fisher portfóliója több gyárban készül, köztük olyan kínai termékvezető gyárakban is, ahol a legismertebb japán berendezéseket vagy akár a Gree és Midea termékeket is gyártják. Ez a kiemelkedő szakmai háttér a kiváló minőség biztosítéka!

A Fisher klíma olyan berendezéseket takar, melyek stabil és megbízható hűtőkörükkel alapozzák meg a termék alapfunkcióit és kedvező áron biztosítják a hűtést, fűtést vagy épp a tisztább levegőt. Ma már közkedvelt és energiahatékony választás klímával fűteni teljes lakást, irodát akár több mono split klíma, vagy egy multi split klíma segítségével. A Fisher klímák az alap hűtő-fűtő funkciók rendkívül üzembiztos működése mellett extra funkciókat is nyújtanak felhasználóiknak.

A klímák mellett hőszivattyú, párátlanító, légtisztító, légfüggöny, fan-coil, hővisszanyerős szellőztető, folyadékhűtő és vrf rendszer is elérhető a Fisher klíma választékában.

Columbus Klímaértékesítő Kft. termékek