• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

MALINA – Safety s.r.o.

MALINA – Safety s.r.o.

MALINA – Safety s.r.o.

Székhely: Luční 1391/11 466 01 Jablonec nad Nisou Cseh Köztársaság
Alapítva: 1993
Történet:

A MALINA - Safety s.r.o. cég a CleanAIR® személyi légzésvédő rendszerek teljes választékának tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Termékeiket a felhasználók maximális biztonságára és kényelmére tekintettel tervezik, azok a vonatkozó szabványok szerint teljes mértékben engedélyezettek. A CleanAIR® személyi légzésvédelmi rendszereket a világ több mint 40 országába exportálják, melyek a légzésvédelmi piac jelentős részét lefedik.

Egyrészt az egészségvédelmi és biztonsági ágazatban szerzett hosszú távú tapasztalat (1993 óta), másrészt a saját kutató- és fejlesztőcsapat garantálja az innovatív és egyedi megoldásokat - még speciális felhasználási igények esetén is. Termékeik magas minőségét a Cseh Köztársaságban található saját gyártóüzem és az ISO 9001, valamint az AQAP 2110 szabványoknak megfelelő folyamatirányítás biztosítja.

Az egyéni védelemre szolgáló motoros légtisztító légzőkészülékeik megoldást jelentenek a legmagasabb légzésvédelmi követelményeket támasztó területek számára is, ezért használják őket széles körben a feldolgozóiparban, a vegyiparban, a gyógyszeriparban, az élelmiszer-feldolgozó iparban és a mezőgazdaságban.