• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Portwest UC

Portwest UC

Portwest UC

Székhely: Portwest UC IDA Industrial Park Westport, County Mayo F28 FY88 Írország
Alapítva: 1904
Történet:

A Portwest a munkaruházat, a védőruházat és a személyi védőfelszerelések globális gyártója és innovátora. Az 1904-ben alapított Portwest a világ egyik leggyorsabban növekvő munkaruhagyártó vállalata, amely több mint 130 országban rendelkezik globális kereskedelmi hálózattal és ügyfélszolgálattal.

A Portwest családi vállalkozás, amelyet a Hughes család harmadik generációja irányít. A Portwest legnagyobb előnye a házon belüli szakértői csapat által végzett innovatív gyártás és tervezés.

A világszerte több, mint 4500 embert foglalkoztató Portwest világszínvonalú tervezői csapattal rendelkezik, akik a lángálló és láthatósági munkaruházatra, kéz- és lábvédelemre, egyéni védőeszköz-re és viselhető technológiára specializálódtak. A biztonság terén piacvezető Portwest díjnyertes csapata folyamatosan kutatja a legújabb trendeket és innovációkat, amelyek megfelelnek és meghaladják az ügyfeleik igényeit.

A Portwest négy ultramodern gyárral rendelkezik Bangladesben, Mianmarban, Olaszországban és Albániában, így gondoskodik a kivételes minőségről, a rövid gyártási időről és az etikus beszerzésről. A Portwest hírneve a technológiai know-how, a szigorú kivitelezés, valamint a stílusra és a részletekre való odafigyelés terén jól ismert. A Portwestnél a következetes színkód, az anyagminőség, a megfelelő illeszkedés és a versenyképes ár teljesen természetes.

A 6 globális helyszínen (Egyesült Királyság, USA, Ausztrália, Egyesült Arab Emírségek, Írország és Lengyelország) működő értékesítési irodáknak és a 130 országban működő ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Portwest sosincs túl messze. Ezen kívül a Portwest 6 nemzetközi raktárral rendelkezik (Írország, az Egyesült Királyság, az USA, Ausztrália, az Egyesült Arab Emírségek és Lengyelország), amelyek 97%-os töltöttségi rátával garantálják a mindenkor kiváló készletszintet.

A Portwest egy kockázatmentes ajánlat egy olyan iparágban, ahol a biztonság a legfontosabb.