• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

SHOWA GLOVE Co.

SHOWA GLOVE Co.

SHOWA GLOVE Co.

Székhely: Tohori 565 Himeji, 670-0802 Japán
Alapítva: 1954
Történet:

A SHOWA a háztartási és ipari kézvédelem teljesen integrált gyártója. A legmodernebb technológiai fejlesztésekkel dolgoznak a kreativitásra és az innovációra összpontosítva.

A SHOWA-nak fontos, hogy a háztartási és ipari felhasználású kesztyűi gyártásának teljes folyamatát saját kezében tartsa. 1954-ben a SHOWA fejlesztette ki a világ első teljesen bevont PVC-kesztyűjét, amely megváltoztatta a kézvédelem arculatát. A cég büszke rá, hogy célpiacaikon az ő kesztyűik biztosítják a legmagasabb szintű kézvédelmet. Ezt úgy érik el, hogy rendkívül innovatív termékeket gyártanak, melyek a precizitást és a funkcionalitást biztosítják számos alkalmazási területen. A kutatás-fejlesztésbe és termékfejlesztésbe vetett erőteljes befektetéseik könnyen alkalmazkodnak a felhasználóik igényeihez és az új és innovatív termékek iránti globális kereslet változásaihoz.

Mottójuk: "Mi mindig újítunk. Sosem utánzunk".

A SHOWA olyan kialakult globális üzleti rendszerrel és forgalmazással rendelkezik, amely megköveteli, hogy gyorsan reagáljanak a változó igényekre. Elkötelezettek a feltörekvő piacok és az energiaipar támogatása iránt.

A SHOWA® a minőségről és az innovációról egyaránt híres. Ezt úgy érik el, hogy a legújabb technológiákat használják, és kizárólag a legmagasabb szintű kézvédelemmel elégednek meg. Minden alkalommal ugyanazt a következetesen magas minőséget produkálják - ez az egyik fő oka annak, hogy a SHOWA termékei világszerte emberek milliói által ismertek, elismertek és viseltek.