• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Shenzhen Huaree Technology Co., Ltd.

Shenzhen Huaree Technology Co., Ltd.

Shenzhen Huaree Technology Co., Ltd.

Székhely: 101, 201, No.17, Shouli Road, Central Community, Pingdi Street, Longgang District, 518117 Shenzhen, China
Alapítva: 2009
Történet:

A Shenzhen Huaree Technology Co., Ltd. egy high-tech vállalkozás, amely az IVD termékek és élettudományi fogyóeszközök kutatására, fejlesztésére, gyártására és értékesítésére szakosodott. Megszerezték az ISO9001 minőségbiztosítási rendszer, az ISO13485 orvostechnikai eszköz minőségbiztosítási rendszer tanúsítványát és az ISO14001 környezetirányítási rendszerét, FDA, CE tanúsítványt és orvostechnikai eszközökre a gyártási engedélyt.

A 2016-ban alapított gyár egy 30.000 négyzetméteres, korszerű létesítményben található Shenzhenben, Kínában. A teljesen felszerelt gyártóüzemük rendelkezik egy ISO 5. osztályú tanúsítvánnyal bíró tisztaszobával, ahol az orvosi termékeik steril csomagolását végzik.

A Huaree termékei négy kategóriába sorolhatók: in vitro diagnosztikai reagensek, tudományos kutatási fogyóeszközök (citológiai fogyóeszközök, mikrobiológiai vizsgálati fogyóeszközök, molekuláris biológiai fogyóeszközök, általános fogyóeszközök), tudományos kutatási eszközök és orvosi eszközök. A termékek alkalmasak a biotechnológiai iparágak, például az orvostudomány, a mezőgazdaság, a vegyipar, az élelmiszeripar, a környezetvédelem, a bioenergia, a tengeri bioenergia, a regeneratív orvoslás stb. számára, a kategóriák széles skálájával és teljes specifikációjával az ügyfelek különböző igényeinek kielégítésére. Termékeiket a világ számos országába és régiójába exportálják, például Észak-Amerikába, Európába, Japánba, Dél-Koreába, Délkelet-Ázsiába, a Közel-Keletre és Brazíliába.

Shenzhen Huaree Technology Co., Ltd. termékek