• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Xiamen Hopegen Medical Technology Co., Ltd.

Xiamen Hopegen Medical Technology Co., Ltd.

Xiamen Hopegen Medical Technology Co., Ltd.

Székhely: Room 905, 253 Duiying Nan Road, Houxi Town, Jimei District, Xiamen, Fujian, China
Alapítva: 2016
Történet:

A Xiamen Hopegen Medical Technology Co., Ltd. Xiamen Különleges Gazdasági Övezetében található egy gyönyörű tengerparti városban. A vállalatot 2016-ban egy olyan orvos alapította, aki többek között a Xiamen Ritka Földi Anyagok Kutatóintézetének, a Haixi Kutatóintézetnek és a Kínai Tudományos Akadémiának is a tagja. A Kínai Tudományos Akadémia tudományos kutatási támogatására támaszkodva a vállalat jelentős tudományos és technológiai erővel rendelkezik különösen a kolloid arany, a színes mikrogömbök, a fluoreszcens mikrogömbök és más címkézési technológiák területén.

Jelenleg a fő termékcsalád több, mint 40 detektálási terméket fed le, főként a légzőszervi betegségek, a gyógyszerek -és növényvédőszer-maradékok kimutatása területén. A termelés mintegy 3.000 négyzetméteren folyik, a napi gyártókapacitás 2 millió teszt. A termékeket Európába, Dél-Amerikába, Dél-Afrikába, és a világ számos más országába exportálják - és világszerte dicsérik.

A vállalat vallja, hogy a "Kínában gyártva a világ igényeire" üzleti, stratégiai célja aktívan elősegíti az együttműködést a nemzetközi és hazai ügyfelekkel; miközben az "integritás alapú, első az ügyfél" marketingpolitika a vevők igényeit maximálisan kielégítő termékeket és szolgáltatásokat nyújt.

Xiamen Hopegen Medical Technology Co., Ltd. termékek