Külkereskedelmi ügyintéző | Hódmezővásárhely

március 22 2 perc olvasási idő

Cégünk KÜLKERESKEDELMI ÜGYINTÉZŐ munkatársat keres hódmezővásárhelyi munkavégzésre.

Kis cég vagyunk nagy ambíciókkal! Ez azért jó, mert a munkád soha nem lesz unalmas, tele leszel változatos feladatokkal, ahol széles körben kamatoztathatod képességeid. A pozíció betöltéséhez a talpraesettség, jó problémamegoldó képesség, kreativitás, proaktivitás, kiváló kommunikáció, jó helyesírás és a magabiztos angol nyelvtudás szóban és írásban elengedhetetlen!

Mik lesznek a feladataid?

Adott termékek gyártóinak felkutatása, kereskedelmi-együttműködési kapcsolatfelvétel velük. Beszállítói egyeztetések levezénylése a kapott instrukciók alapján. A termékek szakhatósági bejelentésének, regisztrációjának levezetése. A legális kereskedelmi forgalomba hozatalhoz szükséges információk összeszedése, elintézése a felmerülő problémák megoldásával. A jelenlegi beszállítóink termékskálájának áttekintése, újabb termékek kiválasztása piacbővítés céljából. Mindenféle ügyintézés a felmerülő problémák önálló megoldásával. Felelősségteljes feladatokat kínálunk, és igényes munkát várunk tőled, de mindenre betanítunk, mindenben támogatunk, és lehetetlent csak ritkán kérünk.

Milyen kompetenciák szükségesek az eredményes munkavégzéshez?

TALPRAESETTSÉG: Olyan utakon fogsz járni, ahol még nem jártál. Olyan dolgokat fogsz csinálni, amiket még nem csináltál. Kitaposott utat ritkán fogsz magad előtt látni, ezért készülj fel, hogy gyakran ki fogsz lépni a komfortzónádból. Jó, ha el tudod fogadni, hogy a munkádnak szerves része lesz a hibalehetőség, a visszautasítás, de ha elég kitartó vagy, akkor a siker sem fog elmaradni mellőled.

JÓ PROBLÉMAMEGOLDÓ KÉPESSÉG: Szeretnénk, ha egy-egy feladatban, amit kioszt rád a sors, meg a főnököd, nem a problémát látnád, nem csak az előtted tornyosuló hegy ködbe vesző csúcsait vennéd észre, hanem megkeresnéd az oda vezető legrövidebb utat. Vagyis ne kifogásokat keress, hanem megoldásokat. Ne azt sorold, hogy nem lehet valamit megcsinálni, hanem azt, hogy eddig amikkel probálkoztál, azok ugyan nem vezettek eredményre, ezért ezután milyen újabb lépéseket tervezel tenni a cél elérése érdekében.

KREATIVITÁS: Tudjál róla, hogy egy-egy feladat vagy projekt megoldásában meglesz az alkotói szabadságod, szárnyalhat a fantáziád. Szabadon, kötöttségek nélkül gondolkodhatsz azon, hogyan s miként fogod megvalósítani, elérni a kívánt célt. Kifejezetten örülünk, ha eredeti ötletekkel, javaslatokkal állsz elő, és képes vagy out-of-the-box gondolkodni.

PROAKTIVITÁS: Szintén értékeljük, ha munkád során előre beazonosítod azokat a problémás területeket, amelyek nehézséget okozhatnak, ill. külön kiadott instrukció nélkül is megkeresed a válaszokat azokra a kérdésekre, melyekről tudod, hogy később valamikor úgyis felmerülnek. Megtalálod a szűk keresztmetszetet, párhuzamosítod a tennivalókat, rendszerezed a fontos-sürgős feladatokat, meghatározod a mérföldköveket, stb.

KIVÁLÓ KOMMUNIKÁCIÓ: Igazi kincset ér az a tudás, ha képes vagy megtalálni azokat a szavakat, és úgy megfogalmazni velük a mondanivalódat, melyekkel aztán válaszra tudsz bírni egy üzleti partnert, vagy éppen el tudod velük érni az általad kívánt hatást. Pl. válaszol végre, sőt mi több, a számodra kedvező módon teszi ezt. A jó kommunikációra az információ pontos átadásához is szükséged lesz. Hiszen aki dolgozott már külkereskedelemben, az jól tudja, hogy a partnerek gyakran igen felületesek, elfoglaltak és hajlamosak félreérteni mindent, amit csak lehet. Tőled viszont azt várjuk, hogy a felmerülő helyzetekben ne újabb problémákat generálj, hanem megoldásokat. Intézni kell az ügyeket nem bonyolítani.

JÓ HELYESÍRÁS: A jó helyesírás, figyelem, koncentráció és igényesség egyrészt a másik féllel szemben mutatott tisztelet, másrészt cégünk jó megítélésének is a fokmérője. Nyelvtannácik, perfekcionisták előnyben!

MAGABIZTOS ANGOL NYELVTUDÁS: Cégünk igen sokrétű külkereskedelmi kapcsolatokkal bír a világ minden tájáról, ezért elengedhetetlen a magabiztos angol nyelvtudás a kapcsolattartáshoz. Elvárás, hogy ne jöjj zavarba, ha fel kell hívnod egy olasz vagy amerikai partnert valamiért, és egyrészt megértsd, amit mond, másrészt te is megértesd vele magad. A magabiztosságot akkor is elvárjuk tőled, amikor egy mégoly hatalmas, intergalaktikus mammutcég legfőbb vezetőjével is kell beszélned. Előny, ha ilyenkor se remeg a hangod a telefonban.

Mit kínálunk?

  • kiemelkedő fizetés
  • biztos vállalati háttér
  • folyamatos fejlődés
  • változatos munka
  • fiatalos csapat
  • céges bulik
  • ingyen kávé

Jelentkezés
Pályázni az office@legalbeauty.hu email címre küldött magyar és angol nyelvű önéletrajzzal, valamint motivációs levéllel lehet. Ha a személyes találkozó után is működik a cégünk és közted a kémia, akkor azonnal kezdhetjük is a közös munkát.

Várjuk jelentkezésed!