Tájékoztató egészségpénztári tagoknak, kattints ide »

Aktiválja az Egészségpénztári kedvezményt!

Amennyiben az OTP Egészségpénztár tagja vagy, akkor aktiválhatod az egészségpénztári kedvezményt, ha az "Aktiválás" gombra a kattintasz. A már akciós termékekre a kedvezmény nem alkalmazható.

Válassza ki, melyik kedvezményt szeretné megtartani!

Már aktiválva van egy egészségpénztári kedvezmény, mely kuponkedvezménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjük, válaszd ki, hogy melyik kedvezménytípust szeretnéd megtartani.

COVID-19 Arcpajzs - 1 db

COVID-19 Arcpajzs - 1 db

3 162 Ft
Akció -48%
bruttó (27% ÁFA)
1 638 Ft (1 638 Ft/db)
nettó
1 290 Ft (1 290 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

Az arcpajzs védelmet nyújt az arcot érintő közvetlen cseppfertőzéssel szemben. Könnyű szerkezetű, az állítható pántnak köszönhetően viselése is egyszerű.

Mennyiség

Szín


Rendeld meg -en belül és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz
Termékleírás

Az arcpajzs védelmet nyújt az arcot érintő közvetlen cseppfertőzéssel szemben. Könnyű szerkezetű, az állítható pántnak köszönhetően viselése is egyszerű. Alkohollal szennyeződésmentesen tisztítható. Az arcpajzs plexi lemezének mind a két oldala védőfóliával van ellátva, ezeket az összeszerelés előtt el kell távolítani.

  • Színe: sárga
  • Plexi mérete: 30 cm széles, 22 cm magas és 0.5 mm vastag

Az arcpajzsot szétszerelve szállítjuk.

FONTOS: az arcpajzs használata során a légzésvédelem nem biztosított, így a maximális védelem érdekében viseljen FFP2-es vagy FFP3-as védelmi szintű maszkot az arcpajzs mellett.

Címkék