Tájékoztató egészségpénztári tagoknak, kattints ide »

Aktiválja az Egészségpénztári kedvezményt!

Amennyiben az OTP Egészségpénztár tagja vagy, akkor aktiválhatod az egészségpénztári kedvezményt, ha az "Aktiválás" gombra a kattintasz. A már akciós termékekre a kedvezmény nem alkalmazható.

Válassza ki, melyik kedvezményt szeretné megtartani!

Már aktiválva van egy egészségpénztári kedvezmény, mely kuponkedvezménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjük, válaszd ki, hogy melyik kedvezménytípust szeretnéd megtartani.

Clungene COVID-19 antitest gyorsteszt - 25 db tesztkészlet (vérből)

Clungene COVID-19 antitest gyorsteszt - 25 db tesztkészlet (vérből)

74 500 Ft
Akció -50%
bruttó (5% ÁFA)
37 250 Ft (1 490 Ft/db)
nettó
35 476 Ft (1 419 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

A Clungene antitest gyorsteszt ujjbegyből, steril tű segítségével vett vérmintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírusfertőzésre utaló antitest jelenlétét a szervezetben a koronavírus-fertőzés késői szakaszában, a fertőzés tüneteinek elmúltával. A pozitív eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában átesett már a fertőzésen, vagyis már védett és nem terjeszti a fertőzést. A doboz 25 db egyenként kiszerelt, komplett mintavevő készletet tartalmaz.

Mennyiség

Teszt típus


Rendeld meg -en belül és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz

A termék egy 15 perc alatti eredményt produkáló, az új koronavírus ellen termelődött IgG és IgM antitestek kimutatására szolgáló gyorsteszt, ami ujjbegyvérből mutatja ki, hogy az illető átesett-e a fertőzésen. A készletben megtalálható minden eszköz, ami a teszthez szükséges. A teszteredmények könnyen értelmezhetőek. A vizsgálathoz szükséges pufferoldat minden teszthez külön-külön lett kiszerelve, így annak pontos kimérésével nem kell foglalkozni, azaz egyetlen teszt sem fog kárba veszni.

Általános információk az antitest gyorsteszt működési elvének megértéséhez

A teszt annak ellenőrzésére alkalmas, hogy átestünk-e már a betegségen - akár tudtunkon kívül is -, vagy ha betegek voltunk és nem végeztünk tesztet, a kérdéses betegséget az új koronavírus okozta-e. A vírus leküzdéséhez szükséges ellenanyagokat - ún. antitesteket - mutatja ki a szervezetben, melyek egyrészt a gyógyulást segítik elő, másrészt a hosszabb távú védettséget biztosítják.

FONTOS!

A teszt a koronavírus-fertőzést legkorábban a megfertőződést követő 8. naptól mutatja ki. Mivel az ellenanyagok megjelenése akár 14 napba is beletelhet, ezért negatív eredmény esetén ajánljuk a teszt többszöri megismétlését két héten belül. A teszt megfelelő arra is, hogy kimutassa a korábban már lezajlott koronavírus-fertőzést.

Legfontosabb előnyei

 • nem a vírus jelenlétét mutatja ki a teszt során, hanem a szervezet immunválaszát, az ellenanyagokat - antitesteket
 • azt fogja igazolni, hogy az illető már átesett a fertőzésen
 • a vizsgálatot ujjbegyvérből vett mintából végzik, de használható szérummal és plazmával is
 • akár pozitív, akár negatív az eredmény, az 15 perc alatt kiderül
 • fontos, hogy ne túl korán végezzük a betegség lefolyása alatt ill. azt követően (8. nap után)

Termékinformációk

 • A nem szakember általi használat nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.
 • A pufferfolyadékot tartalmazó fiolák egyenként lettek kiszerelve, hogy egy teszt se vesszen kárba.

Termék megnevezése: CLUNGENE COVID-19 IgG/IgM Antitest Gyorsteszt Kazetta (WB/S/P)

Termék gyártójának neve, címe:

 • Hangzhou Clongene Biotech Co., Ltd.
 • No.1 Yichuang Road, Yuhang Sub-district, Yuhang District, 311121 Hangzhou, China

Csomag tartalma:

 • 25 db tesztkazetta
 • 25 db egyenként 0,3 ml pufferoldatot tartalmazó fiola (külön fiola minden egyes teszthez)
 • 25 db alkoholos törlőkendő
 • 25 db tű
 • 25 db pipetta
 • használati utasítás

Vizsgálat menete:

A szükséges vért ujjbegyből, vagy hagyományos vérvétel során, könyökhajlati vénából veszik. Ebből mutatja ki a rapid teszt az új koronavírus ellen képződött antitestek jelenlétét. Az S-jelzésű nyílásba egy cseppnyi minta szükséges, amely két csepp pufferoldattal hígítandó.

15 perc után leolvashatók az eredmények. 20 perc elteltével az eredmények már pontatlanok lesznek.

Mit mutat ki pontosan a teszt?

Két, a szervezet által kifejezetten az új koronavírus ellen termelt antitest, az immunoglobulin M, és az immunoglobulin G - röviden: IgM és IgG - jelenlétét. Az IgM a megfertőződést követő 5-8. napon jelenik meg a teszt által is kimutatható mennyiségben a szervezetben. Ahogy a szervezet legyőzi a vírust, a mennyisége egyre csökken; rendszerint a tünetek jelentkezése után 4 héttel már nem mutatható ki. Az IgG később, leggyakrabban a megfertőződés után 2 héttel kezd el termelődni, mennyisége az első hónap vége felé tetőzik, majd némiképp lecsökken. Az IgM-mel ellentétben azonban az IgG még hónapokon át kimutatható a szervezetben.

A teszthez szükséges várakozási idő: 15 perc

Eredmények értelmezése:

IgM Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal az IgM felirat mentén. A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

IgG Pozitív eredmény esetén két csík jelenik meg, egy kontrollvonal (C) és egy tesztvonal az IgG felirat mentén. A tesztvonal adott esetben halványabb is lehet.

Tennivalók: ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

Amennyiben mindhárom csík (C, IgG és IgM) megjelenik, úgy mind az IgG-re, mind pedig az IgM-re pozitív az eredmény.

Tennivalók: ha lehetséges, az eredmények más módszerrel való megerősítése.

Negatív eredmény esetén csupán egy kontrollvonal (C) jelenik meg a teszten.

Tennivalók: ha a tünetek indokolják, eredmény megerősítése más módszerrel, mivel a negatív eredmény nem zárja ki a SARS-CoV-2 vírusfertőzés meglétét.

Érvénytelen eredmény esetén vagy csak az IgG és IgM feliratok mellett jelenik meg a csík, míg a C-jelzésnél nem; vagy pedig csak az IgG, és / vagy csak az IgM felirat mentén jelenik meg a csík, míg a C- jelzésnél nem. Szintén érvénytelennek kell értelmezni azt is, ahol sem a C, sem az IgG, sem pedig az IgM felirat mentén nem jelenik meg csík. Okai lehetnek az elégtelen mennyiségű minta illetve a teszteljárás téves elvégzése. Ebben az esetben a tesztet meg kell ismételni.

A teszt tárolása: A lezárt csomag +4 és +30 °C között tárolandó. A teszt a lejárati dátumig használható fel. A tesztet a csomag felnyitása után 1 órán belül fel kell használni! A gyártási szám és a lejárati dátum a csomagoláson található.

Figyelmeztetés: A megfelelő mintagyűjtés kritikus fontosságú, és az eljárás be nem tartása is pontatlan eredményeket adhat. Helytelen mintagyűjtés, helytelen mintatárolás vagy a minták ismételt fagyasztása és kiolvasztása is vezethet pontatlan eredményekhez. A tesztet kizárólag orvosi szakdolgozók használhatják! Otthoni használatra, valamint önellenőrzési célra történő értékesítése tilos!

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

FONTOS!

A Legal Beauty Kft. - mint Forgalmazó - nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a leszállított árura vonatkozik.

Címkék