DRÄGER (DRAEGER) X-PLORE 1320 V FFP2 légzésvédő maszk - szelepes - 10 db

DRÄGER (DRAEGER) X-PLORE 1320 V FFP2 légzésvédő maszk - szelepes - 10 db

bruttó
24 117 Ft (2 412 Ft/db)
nettó
18 990 Ft (1 899 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

A Dräger X-plore® 1320 új, intelligens elképzelésekkel egyesíti a bevált és megbízható légzésvédelmet magas szintű kényelmet és könnyű használatot biztosítva.

Mennyiség

Szín


A munkanapokon 15:00-ig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Kosárba tesz

A Dräger X-plore® 1320 új, intelligens elképzelésekkel egyesíti a bevált és megbízható légzésvédelmet magas szintű kényelmet és könnyű használatot biztosítva.

VarioFLEX™ fejpánt EasyStoppal

Könnyen fel- és levehető, állíthatóságával nyomásmentes illeszkedést biztosít. A körbefutó, elszakíthatatlan textilpánt feleslegessé teszi a kapcsokat – megszünteti a kényelmetlen nyomást és az allergiás reakciókat.
Az EasyStop lehetővé teszi, hogy a viselő igény szerint egyénileg állítsa be a pántot, a könnyű használat és biztonságos, kényelmes zárás mellett.

Kialakított álarctest

Bevált, ergonomikus és stabil: Az álarctest speciális tervezése és alakja kényelmes és biztonságos illeszkedést biztosít több arcformához és arcmérethez. Az álarcok gyorsan és könnyen felvehetők. A belső térfogat biztosítja a viselési komfortot és a könnyű kommunikációt. A belső test speciálisan megerősített, hosszabb időn keresztül biztosítva a mérettartóságot.

CoolSAFE™ szűrőanyag

A nagyteljesítményű CoolSAFE™ szűrőanyag a csekély légzési ellenállás megőrzése mellett nagyon hatékony szűrőteljesítményt biztosít.
Ráadásul az álarcok felülmúlják a dolomitpor-teszt (eldugulás elleni vizsgálat) előírásait, nagy pornak való kitettség mellett.

CoolMAX™ kilégzőszelep (opcionális)

Kis részletek, nagy hatás: Könnyű és kényelmes légzés a rendkívül csekély légzési ellenállásnak köszönhetően. A szelep az álarcból kifelé vezeti a nedves és meleg levegőt a felhasználótól - megakadályozva a befülledést és hűvösen tartva az álarcot.

Megbízható tömítés

A szűrési teljesítmény mellett a szivárgásmentes tömítés döntő szerepet játszik az álarc nyújtotta védelem hatékonyságában. A Dräger X-plore® 1320 az ergonomikus álarctest és a beépített orr-rész és orrcsipesz ideális kombinációja. Ez személyre szabott illeszkedést és szoros tömítést biztosít a viselőnek. Ráadásul a jó tömítés megóvja a védőszemüveget a párásodástól.

Méret
Címkék