Barion Pixel
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Dräger X-plore 1930 FFP3 szelep nélküli - 20 db - Fehér

Dräger X-plore 1930 FFP3 szelep nélküli - 20 db - Fehér

bruttó (27% ÁFA)
50 546 Ft (2 527 Ft/db)
nettó:
39 800 Ft (1 990 Ft/db)

A Dräger X-plore® 1930, nagy teljesítményű, egyszer használatos porvédő álarc, amely a finom por és részecskék ellen nyújt védelmet.

Gyártó: Drägerwerk AG & Co.

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Mennyiség:
Szín:
Méret:
M/L
Értesítést kérek, ha újra raktáron
Termékleírás

A Dräger X-plore® 1930, nagy teljesítményű, egyszer használatos porvédő álarc, amely a finom por és részecskék ellen nyújt védelmet. Ez a prémium minőségű porvédő álarc egyszerű használatot, kivételes kényelmet, valamint optimális illeszkedést biztosít. A legmagasabb szintű biztonságot nyújtja még a szemüveget viselőknek is. Szilárd anyagokból és folyadékokból származó részecskék elleni védelem, ideértve radioaktív anyagokat, a 3-as, kategóriájú, levegőben lévő biológiai kórokozókat és az enzimeket szűri.

 • Szakadásbiztos VarioFLEX fejpántbiztosítja a maszk könnyű felhelyezését és levételét, valamint kényelmes viselését
 • A rugalmas orrcsíptető és puha orrbetétbiztonságossá és kényelmessé teszi a rögzítést és szigetelést
 • A puha, nedvességálló anyagból készült belső bélésnek köszönhetőenviselete hosszú ideig is kényelmes
 • A szabadalmaztatott kettős megerősítésű SmartFOLD kialakításnagyobb légzési teret és erős maszktestet biztosít
 • A háromrészes, összehajtható kialakításlehetővé teszi az archoz való optimális igazítást és a maszk stabil pozicionálását
 • A CoolSAFE szűrőanyagmagas szűrési hatékonyságot és alacsony légzési ellenállást biztosít

Magas szűrési hatékonyság a nagyobb biztonság érdekében

A CoolSAFE szűrőanyag hatékony védelmet nyújt a finom por, valamint a szilárd anyagokból és folyadékokból származó részecskék ellen. A magas szűrési hatékonyságot alacsony légzési ellenállással kombinálja, így lehetővé teszi, hogy a felhasználó könnyen és kifáradás nélkül dolgozzon hosszú időn át. Az álarc különösen alkalmas a magas porkoncentrációjú környezetekben történő biztonságos munkavégzésre. Három EN védelmi osztály szerinti besorolásban kapható; az osztályok a színkódolásuk alapján könnyen felismerhetők (FFP1 = sárga, FFP2 = narancssárga, FFP3 = piros).

Egyszerű használat

A rugalmas, szakadásbiztos VarioFLEX fejpánt megkönnyíti a Dräger X-plore 1900 felvételét. Csak hajtogassa kia maszkot, helyezze az arcára, igazítsa el a szíjakat, és nyomja le az orrcsíptetőt a jelöléseknél. Stabil formájának köszönhetően a maszk felhelyezése könnyű, viselete kényelmes.

Biztonságosan illeszkedik, és nyomás nélkül is szorosan zár. Kompakt, összehajtható formájának köszönhetően kis helyen tárolható akár egy raktárban, akár amunkába menet. Mindegyik egyszer használatos maszk higiénikusan, egyenként van csomagolva, ami megvédiőket a szennyeződésektől.

Optimális illeszkedés

A porvédő álarc két méretben (S és M/L) áll rendelkezésre, így az optimális illeszkedés érdekében a felhasználók kiválaszthatják az arcformájukhoz és-méretükhöz leginkább megfelelő változatot. A három részből álló, összehajtható kialakítás igazán rugalmas illeszkedést biztosít, így a maszk könnyedén rásimul viselője arcára. Továbbá ez biztosítja, hogy a maszk stabilan a helyén maradjon még beszéd közben is. A szűrő anyagába beépített rugalmas orrcsíptető belülről puhán ki van párnázva, így a maszk hatékonyan mozgatható és biztonságosan rögzíthető az orr körül. A VarioFLEX fejpánt nagyon rugalmas, és a különböző fejméretekhez is könnyedén igazodik.

Kivételes kényelem

A nagy teljesítményű, modern anyagoknak köszönhetően a részecskeszűrő félálarc lehetővé teszi, hogy viselője gyakorlatilag ellenállás nélkül lélegezzen. A Dräger X-plore 1900 családba tartozó maszkok szabadalmaztatott kettős megerősítésű SmartFOLD kialakítással rendelkeznek. Ez sokkal stabilabbá teszi az álarc felépítését, és bőséges helyet biztosít a légzéshez. Ezenkívül a kilélegzett levegő lefelé irányul, ami csökkenti a maszkon belül érzékelt hőmérsékletet.

Kiváló látótér szemüveggel

A termékfejlesztés során különösen figyeltünk a formatervre, így a maszkok teljes mértékben kompatibilisek a szemvédőkkel. A Dräger X-plore 1900 speciális kialakításának köszönhetően a szemüvegesek is kényelmesen viselhetik a maszkot anélkül, hogy az álarc vagy a szemüveg egymás útjában lennének, vagy a szemüveg bepárásodna.

Kapcsolódó termékek