Tájékoztató egészségpénztári tagoknak, kattints ide »

Aktiválja az Egészségpénztári kedvezményt!

Amennyiben az OTP Egészségpénztár tagja vagy, akkor aktiválhatod az egészségpénztári kedvezményt, ha az "Aktiválás" gombra a kattintasz. A már akciós termékekre a kedvezmény nem alkalmazható.

Válassza ki, melyik kedvezményt szeretné megtartani!

Már aktiválva van egy egészségpénztári kedvezmény, mely kuponkedvezménnyel együtt nem alkalmazható. Kérjük, válaszd ki, hogy melyik kedvezménytípust szeretnéd megtartani.

KN95/FFP2 ergonomikus 5 rétegű fehér szelep nélküli maszk - 5 db - Felnőtt

KN95/FFP2 ergonomikus 5 rétegű fehér szelep nélküli maszk - 5 db - Felnőtt

6 287 Ft
Akció -61%
bruttó (27% ÁFA)
2 476 Ft (495 Ft/db)
nettó
1 950 Ft (390 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

5 db KN95/FFP2 ergonomikus, 5 rétegű, fehér, szelep nélküli részecskeszűrő félálarc akár egész napos, folyamatos használatra.

Szín

Réteg

Méret


Rendeld meg -en belül és szerdán már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz
Termékleírás

Ez a KN95/FFP2 ergonomikus, 5 rétegű, fehér, szelep nélküli részecskeszűrő félálarc egész napos védelmet nyújt a levegőben szálló szilárd és nem illékony, folyékony aeroszol részecskékkel szemben - ahogy a COVID-19 jellemzően terjed.

A hárompaneles kialakítás tökéletes illeszkedést biztosít minden arctípushoz - az urak számára egy borotválkozás után. Praktikusan összehajtható, így kis helyen, akár zsebben is elfér, mindenhova magával viheti.

A felső panel domborított fedőrétege lefelé irányítja a meleg levegőt, így csökkenti a védőszemüveg párásodásának esélyét. A középső egyenes panel beteg a beszéd szabadságát adja vissza maszkviselés közben is. A maszk dupla fém orrmerevítővel rendelkezik, hogy még pontosabban lehessen illeszteni az orrhoz.

A maszkot villámgyorsan fel lehet venni. Előkapja a zsebéből, szétnyitja a felső és alsó panelt, ráigazítja az arcára, majd ráakasztja a pántokat a fülére. A könnyen formázható, habbetétes alumínium orrcsipesz rászorítása után elmondhatja, hogy mindent megtett, hogy ne kapja el a koronavírust.

Szelep nélküli kivitelben szállítjuk két méretben, gyerekek és felnőttek számára egyaránt.