Barion Pixel

Yetpack púderes latex vizsgáló kesztyű - 100 db - Fehér

Yetpack púderes latex vizsgáló kesztyű - Latex kesztyű - 100 db - Fehér - M Yetpack púderes latex vizsgáló kesztyű - Latex kesztyű - 100 db - Fehér - M Yetpack púderes latex vizsgáló kesztyű - Latex kesztyű - 100 db - Fehér - M

Yetpack púderes latex vizsgáló kesztyű - 100 db - Fehér

bruttó (27% ÁFA)
1 905 Ft (19 Ft/db)
nettó:
1 500 Ft (15 Ft/db)

Egyszer használatos gumikesztyű, mely biztosítja a jó tapintási érzékenységet. Finom porbevonata megkönnyíti a felhúzást, a púderezés megszünteti az izzadást.

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Mennyiség:
Szín:
Méret:
S M L
Értesítést kérek, ha újra raktáron

YetPack egyszer használatos gumikesztyű - az eldobható latex kesztyű megvédi a kezét a baktériumoktól és a vírusoktól, megakadályozza a betegség terjedését. A latexet a legrugalmasabb anyagnak tekintik a piacon, így a kesztyű tökéletesen illeszkedik a kezéhez, és biztosítja a jó tapintási érzékenységet. Az ipar, az egészségügy, a biztonságtechnika, a gasztronómia szakemberei számára készült kesztyű a védelemre és a kényelemre helyezi a hangsúlyt. A latex kesztyű finom porbevonata megkönnyíti a felhúzást, a púderezés megszünteti az izzadást, a sima anyag megőrzi a kéz természetes érzékenységét.

  • A kesztyűk nem védenek a vegyszerek, valamint a mechanikai és hőmérsékleti behatások ellen.
  • Vizsgálati, védő, nem steril.
  • Univerzális forma a jobb és a bal kéz megkülönböztetése nélkül.
  • CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Tárolási információk: Ajánlott a kesztyűket 10 és 25 °C közötti hőmérsékleten, fénytől és nedvességtől távol tartani.

Ajánlott felhasználási területek: apró szerelési munkák és precíziós manipulációk, a megérintett tárgy védelme, apró, kenőanyaggal nem bevont alkatrészek szerelése, autó- és gépipar, nyomdaipar, élelmiszeripar - feldolgozás, csomagolás, válogatás, takarítás, kerti és mezőgazdasági munkák, bútoripar, festés és bevonás, otthoni munkák: mosogatás, takarítás, mosás.

Összetevől: 35% kaucsukot, 3-3% fehérjét, szénhidrátot és gyantát, 1% lipoidot, 0,5% sót tartalmaz. Sokféle más anyagot is tartalmaz, amelyek együttesen sem tesznek ki 1%-ot sem; a latex legnagyobb tömegét pedig a víz adja.

AnyagLatex
Kapcsolódó termékek