• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

AIKRS COVID-19 antigén nyalókás nyálgyorsteszt készlet, egylépéses teszt – 1 db tesztkészlet (nyálból - nyalókás) - Lejárati idő: 2023-11-27

AIKRS COVID-19 antigén nyalókás nyálgyorsteszt készlet, egylépéses teszt – 1 db tesztkészlet (nyálból - nyalókás) - Lejárati idő: 2023-11-27

bruttó (5% ÁFA)
1 290 Ft
Akció -85%
190 Ft (190 Ft/db)
nettó:
181 Ft (181 Ft/db)

Az AIKRS COVID-19 antigén nyalókás nyálgyorsteszt gyerekek és felnőttek kínzás- és fájdalommentes teszteléséhez lett kifejlesztve! A teszthez használt eszköz gyakorlatilag egy nedvszívó nyalóka, amelyben a nyálminta összegyűlik. A nyalókateszt ebből mutatja ki a SARS CoV-2 vírus jelenlétét - antigénjét - a szervezetben a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, az első tünetek megjelenése után. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző.

Gyártó: Jiangsu Accuracy Biotechnology Co.,Ltd.

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Mennyiség:
Teszt típusa:
Lejárati idő:

Lejárati idő: 2023-11-27

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A termék egy professzionális felhasználási célra szánt, 15 perc alatt elvégezhető, nyalókás antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel és a tesztelés egyetlen eszközzel, gyakorlatilag egy nyalókával történik. A teszteljárás nem csak, hogy fájdalommentes, hanem kifejezetten kényelmes és méltóságteljes.

A nyalókás teszttel az ember megszabadulhat a korábbi kényelmetlenségektől, hiszen nem fognak mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egész a nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy pohárba.

A tesztelés végtelenül egyszerű. Bármilyen nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de az ébredés után, vagy szájöblítés, evés, ivás előtt levett nyálminta ajánlott. A teszt kupakját levéve szabaddá válik a nedvszívó nyelvecske, amit mintagyűjtéskor óvatosan szájba kell venni, majd az eszközt közel függőlegesen tartva hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Az eszköz ablakában látható (C) kontrollvonal megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet venni a szájból. A kupak visszahelyezése után tegye a tesztet egy vízszintes felületre, majd 15 perc várakozási idő után leolvashatja az eredményt.

Ennél kíméletesebb COVID-19 tesztelés talán nem is létezik. Ezért a tesztért nem csak a gyerekek lesznek nagyon hálásak.

 

Általános információk

 

AIKRS COVID-19 antigén nyalókás nyálgyorsteszt alapinformációk

A nyál antigénteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus egy részét (egy fehérjéjét), mint antigént mutatja ki. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

 

FONTOS!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén nyálgyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

A nyalókás antigén nyálteszt legfontosabb előnyei

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben, egyetlen eszköz felhasználásával
 • végtelenül egyszerű eljárás: a teszthez pufferoldatra sincs szükség
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • pácienskímélő: fájdalommentes, kényelmes és méltóságteljes tesztelési eljárás
 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember
 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény erre kijelölt helyiségében is
 • nincs laboratóriumi várólista, a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi szakember azonnal elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt, egyetlen eszköz igénybevételével.
 • A nem szakember általi használata nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.

Termék megnevezése: AIKRS COVID-19 antigén, nyalókás, egylépéses gyorsteszt nyálmintából

Termék gyártójának neve, címe:

 • Jiangsu Accuracy Biotechnology Co.,Ltd.
 • No. 8, Shengchang West Road, Danyang Development Zone, 212300, Danyang Jiangsu Province, P.R.C. CHINA

A csomag tartalma:

 • 1 db nyalóka tesztelési eszköz
 • 1 db egyszer használatos pohár
 • Használati utasítás

A tesztelés menete:

A vizsgált személy a teszt használatát megelőző legalább 10 percben ne egyen, ne igyon és ne dohányozzon.

 1. Bontsa ki az alufólia tasakot, majd vegye le a teszteszköz sapkáját.
 2. Tegye a teszteszköz nyálgyűjtésre szolgáló nedvszívó végét a páciens szájába.
 3. Tartsa a teszteszközt közel függőlegesen, amíg a nyálfolyadék felszívódik, és a kontrollvonal (C) meg nem jelenik a teszt ablakában. Ezután vegye ki a tesztet páciens szájából, és tegye vissza rá a kupakot, majd helyezze azt egy asztalra.
 4. 15 perc elteltével olvassa le a teszt eredményét. 30 perc után az eredményt nem szabad figyelembe venni.

Tesztelés menete

JÓ TANÁCSOK:

 1. Mintavételkor óvatosan tartsa a szájban, és hagyja, hogy a nyál természetes módon ivódjon be a teszteszközbe.
 2. Ügyeljen, hogy a páciens ne harapja meg az eszközt a fogával.
 3. Bármilyen nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de az ébredés után, vagy szájöblítés, evés, ivás előtt gyűjtött nyálminta ajánlott.
 4. A megfelelő mintavétel kritikus fontosságú a teszt elvégzéséhez.
 5. A mintát a levétel után a lehető leghamarabb le kell tesztelni.

 

Az eredmények értelmezése

NEGATÍV:

negatív

Csak egy piros csík jelenik meg a kontroll régióban (C), és nincs csík a teszt régióban (T). A negatív eredmény azt jelzi, hogy a mintában nincs koronavírus antigén, vagy a vírusrészecskék száma a kimutatható tartomány alatti.

POZITÍV:

pozitív

Két piros csík jelenik meg. Egy vörös csík jelenik meg a kontroll régióban (C), és egy másik a teszt régióban (T). A színárnyalat eltérő lehet, de pozitívnak kell tekinteni még akkor is, ha csak halványan látszódik.

ÉRVÉNYTELEN:

érvénytelen

Nincs piros csík a kontroll régióban (C). A teszt akkor is érvénytelen, ha csak a teszt régióban (T) van csík. A hiba oka valószínűleg az elégtelen mintamennyiség, vagy a helytelen eljárási technika. Tekintse át a teszteljárást, és ismételje meg a tesztet egy új teszteszközzel.

 

A teszt tárolása: A zárt teszt 4 - 30 °C között tárolandó. Felbontása után azonnal felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem! Az antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt elvégzésével meg kell erősíteni. A tesztet kizárólag orvosi szakdolgozók használhatják! Otthoni használatra, valamint önellenőrzési célra történő értékesítése tilos!

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A Legal Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a rendeltetésszerű felhasználásra felhívó tájékoztatásra, és a leszállított árura terjed ki.

Ajánlott termékek