• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

ALLTEST Beright SARS-CoV-2 Ag egylépéses antigén nyalókás nyálgyorsteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (nyálból - nyalókás) - Lejárati idő: 2025-11-30

ALLTEST Beright SARS-CoV-2 Ag egylépéses antigén nyalókás nyálgyorsteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (nyálból - nyalókás) - Lejárati idő: 2025-11-30

bruttó (5% ÁFA)
990 Ft
Akció -30%
690 Ft (690 Ft/db)
nettó:
657 Ft (657 Ft/db)

Az ALLTEST Beright antigén nyalókás önteszttel felnőtt és gyermek egyaránt letesztelheti magát anélkül, hogy ki kellene mozdulnia otthonról. A teszt gyakorlatilag egy nedvszívó nyalóka, amelyben a nyálminta összegyűlik. A nyalókateszt ebből a nyálból mutatja ki a SARS CoV-2 vírust - annak bármely variánsát - a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, az első tünetek megjelenése után. Az eredmény azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző.

Gyártó: Hangzhou AllTest Biotech Co.,Ltd.

Raktáron 1 munkanapos kiszállítás
Mennyiség:
Teszt típusa:
Lejárati idő:

Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-06-18, kedden.

Lejárati idő: 2025-11-30

Kosárba tesz
 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A termék egy otthoni felhasználási célra szánt, 15 perc alatt elvégezhető, nyalókás antigén nyálgyorsteszt. A mintavétel és a tesztelés egyetlen eszközzel, gyakorlatilag egy nyalókával történik pufferoldat hozzáadása nélkül. A teszteljárás kifejezetten kényelmes és fájdalommentes, ezért gyermekek és felnőttek számára egyaránt ajánlható. Szakember közreműködésére nincs szükség.

Ezzel a nyalókás teszttel megszabadulhat a korábbi kellemetlenségektől, hiszen senki sem fog mélyen az orrában turkálni; öklendezni sem fog attól, amikor egészen nyelőcsőig benyúlnak a mintavevő pálcával a torkába; sem feszengeni, miközben mások előtt csorgatja bele a nyálát egy pohárba.

A tesztelés végtelenül egyszerű, bárki, bármikor elvégezheti. Csupán annyi a megkötés, hogy a tesztelést megelőző 10 percben már sem enni, sem inni, sem dohányozni nem szabad. Az eszköz kupakját levéve, láthatóvá válik az a nedvszívó nyelvecske, amivel a tesztet végző személy mintagyűjtéskor óvatosan körbeecseteli – tamponálja – az ínyét, szájpadlását. Ezt követően a nyalókát a nyelv alá kell tenni, majd az eszközt közel függőlegesen tartva hagyni, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Mintegy 2 perc elteltével az eszköz ablakában látható (C) kontrollvonal megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet azt venni a szájból. A kupak visszahelyezése után a tesztet egy vízszintes felületre helyezve, 15 perc várakozási idő elteltével az eredmény leolvasható.

Ennél kíméletesebb otthoni COVID-19 teszt talán nem is létezik. Ezért a tesztért nem csak a gyerekek lesznek nagyon hálásak.

 

Általános információk

Alapinformációk ALLTEST Beright antigén nyalókás, otthoni felhasználásra szánt nyálgyorsteszthez

A Beright COVID-19 antigén nyalókás önteszt onnan kapta a nevét, hogy a vírus fehérjéjét, antigénjét mutatja ki emberi nyálmintából. Ez a típusú teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a páciens tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR teszthez, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki a szervezetben. Ezen felül a teszt észleli a SARS-CoV-2 bármely vírusvariánsára jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amely kiváltja annak reakcióját, az immunválaszt (antitesttermelést).

 

FONTOS!

Az új koronavírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napon van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az antigén nyálönteszt is ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

 

Az otthoni nyalókás antigén nyálteszt legfontosabb előnyei:

 • ideális óvodás, kisiskolás gyerekek és méltóságukat megőrizni kívánó felnőttek teszteléséhez
 • tesztelés egy lépésben, egyetlen eszköz felhasználásával történik
 • végtelenül egyszerű eljárás: a teszthez pufferoldatra sincs szükség
 • sokkal olcsóbb, mint egy PCR teszt
 • fájdalommentes, kényelmes és otthon is elvégezhető tesztelési eljárás
 • nincs szükség szakember közreműködésére
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • Fájdalomtól, öklendezéstől, mindenféle kellemetlenségtől mentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás gyerekek és felnőttek számára egyaránt.
 • Egylépéses teszt, egyetlen eszköz segítségével.
 • A laikusok általi használata is biztonságos.
 • Megbízható eredményt ad vissza.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználási célra készült.

 

Termék megnevezése: ALLTEST Beright SARS-CoV-2 Ag egylépéses antigén nyalókás nyálgyorsteszt otthoni felhasználásra

Termék gyártójának neve, címe:

A doboz tartalma:

 

A tesztelés menete:

A mintavételt megelőző 10 percben már semmit se vegyen a szájába: ételt, italt, rágógumit, cigarettát, stb. Közvetlenül tesztelés előtt alaposan mosson kezet.

 1. Bontsa ki az alufólia tasakot, majd 3-5 alkalommal köhögjön fel mélyről. Ezután vegye le a teszteszköz sapkáját.
 2. Tegye a teszteszköz nyálgyűjtésre szolgáló, nedvszívó végét a szájába, és óvatosan tamponálja körbe a szájfalat, nyelvet és az ínyeket.
 3. Végül helyezze az eszköz nedvszívó végét a nyelve alá, hogy kellő mennyiségű nyálat gyűjtsön magába. Ezt az áramlást jelző csík megjelenése jelez a teszt ablakában - kb. 2 perc. Ezután vegye ki a nyalókát a szájából, és zárja le a kupakjával, majd helyezze az eszközt egy sima és vízszintes felületre. Ekkor indítson el egy stoppert.
 4. 15 perc elteltével olvassa le a teszt eredményét. 20 perc után az eredményt már nem szabad figyelembe venni.

 

 

JÓ TANÁCSOK:

 1. A mintavétel során a kézben tartott rész ne legyen lejjebb, mint a nedvszívó vég.
 2. Ne mozgassa a teszteszközt a vizsgálat során.
 3. A tesztelés befejezése után tegye a felhasznált készletet egy tasakba, és a helyi előírásoknak megfelelően ártalmatlanítsa azt.
 4. Ne használja fel újra a készlet egyetlen alkatrészét sem. A tesztelés után is mosson alaposan kezet.
 5. A megfelelő mintavétel kritikus fontosságú a teszt elvégzéséhez.

 

Az eredmények értelmezése

NEGATÍV: Egy színes vonal jelenik meg a kontroll régióban (C). Ha a tesztvonal régiójában (T) nem jelenik meg látható színes vonal, az negatív eredményt jelez.

POZITÍV :* Két színes vonal jelenik meg. Az egyik színes vonalnak a kontrollterületen (C), a másik színes vonalnak pedig a tesztterületen (T) kell lennie. A pozitív eredmény a teszt régióban a SARS-CoV-2 antigének kimutatását jelzi a mintában.
*MEGJEGYZÉS: A szín intenzitása a tesztvonal régiójában (T) a mintában jelen lévő SARS-CoV-2 antigén mennyiségétől függően változik. Ezért a tesztvonal régió (T) bármilyen színárnyalatát pozitívnak kell tekinteni.

ÉRVÉNYTELEN: A kontrollvonal nem jelenik meg. Az elégtelen mintamennyiség vagy a helytelen eljárási technika a legvalószínűbb oka a kontrollvonal elmaradásának. Tekintse át az eljárást, és ismételje meg a vizsgálatot egy új teszttel.

A teszt tárolása: Lezárt tasakban, eredeti csomagolásában, szobahőmérsékleten vagy hűtve - 2-30°C között - tárolandó. A teszt a lezárt tasakon feltüntetett lejárati dátumig stabil. A tesztet a felhasználásig a lezárt tasakban kell tartani. NE FAGYASSZA LE. A lejárati időn túl már ne használja fel. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem! Az antigén gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.

 

Ajánlott termékek