• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

ECOTEST multidrog egylépéses, automata nyál tollteszt 9-féle drog szűrésére - 1 db tesztkészlet (nyálból nyalókás) - Lejárati idő: 2025-02-28

ECOTEST multidrog egylépéses, automata nyál tollteszt 9-féle drog szűrésére - 1 db tesztkészlet (nyálból nyalókás) - Lejárati idő: 2025-02-28

bruttó (5% ÁFA)
2 490 Ft (2 490 Ft/db)
nettó:
2 371 Ft (2 371 Ft/db)

Az ECOTEST multidrog automata nyál tollteszt készlet tiltott kábítószerek egyszerű és gyors kimutatására szolgál emberi nyálmintából. Egyetlen teszttel 9-féle kábítószerre - kokain, kristály, pszichoaktív szerek, marihuána, heroin, speed, kábító-nyugtató szerek, metadon és ecstasy - lehet szűrni a tiltott szerek szedésére utaló tünetek megjelenésekor, a fogyasztást követő 1-3 napon belül. Használata egyszerű, gyors, megbízható, és mivel a tesztelt személy mindvégig szem előtt van, ezért a teszt eredménye nem manipulálható.

Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.

Raktáron 1 munkanapos kiszállítás
Teszt típusa:
Lejárati idő:

Rendeld meg 16:00-ig és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-06-18, kedden.

Lejárati idő: 2025-02-28

Kosárba tesz
 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A Multidrog automata toll gyorsteszt egy professzionális felhasználási célra szánt in vitro diagnosztikai eszköz. Egyetlen drogteszttel kilenc tiltott szert lehet kimutatni a tüneteket mutató, gyanúsan viselkedő személyektől vett nyálmintákból.

A teszteljárás teljesen automata, befolyásolhatatlan, becsaphatatlan, mivel a tesztet akár az ellenőrzést végző személyek szeme láttára is meg lehet csinálni a páciens személyiségi jogainak megsértése nélkül.

A tesztelés nagyon egyszerű és automatikus. Bármely időpontban levett nyálminta alkalmas a vizsgálatra, de a tesztelés előtt legalább 15 perccel a páciensnek már sem enni, sem inni, sem dohányoznia nem szabad.

Az eszköz kupakját levéve szabaddá válik az a nedvszívó nyelv, amit a tesztelést végző egészségügyi, munkavédelmi vagy rendvédelmi szakember a páciens nyelve alá helyez, majd az eszközt felfelé tartva hagyja, hogy a nyál természetes módon beivódjon abba. Mintegy 2-3 perc elteltével az eszköz tesztcsíkjain látható (C) kontrollvonal megjelenése jelzi a kellő mennyiségű nyál felszívódását, miután ki lehet azt venni a szájból. A tesztet függőleges helyzetben a puffercső kellő mélységébe kell nyomni, majd 15 perc várakozási idő után az eredmény leolvasható.

 

NAGYON FONTOS!
Más tesztekkel ellentétben a drogtesztek tesztcsíkján, az adott szer nevének hárombetűs rövidítésénél megjelenő csík - színárnyalattól függetlenül - azt fogja jelenteni, hogy az illető negatív arra a szerre, ill. az adott szer szintje a kimutathatósági határ alatt van. A tiltott szerhasználatot az adott kábítószernél meg NEM jelenő csík fogja jelezni, igazolni.

 

Szintén jó tudni, hogy a Multidrog nyálteszt a tiltott szerhasználatot a fogyasztást követő 1-3 napon belül mutatja ki, amikor az illetőnél még jó eséllyel fennáll a szemmel láthatóan zavart viselkedés, drogok által befolyásolt tudatállapot. Ezen időszakot követően a droghasználat már csak vérből, ill. vizeletből mutatható ki.

Az ECOTEST Multidrog automata nyál tollteszt nagyon hasznos lehet veszélyes munkakörökben, vagy veszélyes munkaterületen dolgozó, gyanúsan zavartan viselkedő személyek munkakezdés előtti tesztelésére. A teszttel megelőzhető, hogy egy kissé hosszúra nyúlt, hétvégi kábítószeres buliban fogyasztott szer hatására egy felelőtlen munkavállaló miatt mások élete, testi épsége is veszélybe kerüljön.

Ugyanakkor a munkáltatók felelőssége az, hogy ne engedjék munkavégzésre alkalmatlan állapotban levő dolgozójukat munkába állni. Könnyen belátható, micsoda felelőtlenség a munkáltató részéről, ha nem akadályozza meg, hogy egy bódult állapotban levő, kábítószer hatása alatt álló buszsofőr vagy gépkezelő felvegye a munkát. A munkáltatók a büntetőjogi felelősségük alól kizárólag akkor mentesülhetnek, amennyiben igazolni tudják, hogy rendszeresen, szúrópróbaszerűen letesztelik a dolgozóikat, és erről jegyzőkönyvet is vezetnek.

 

Az ECOTEST Multidrog automata nyál tollteszt legfontosabb előnyei:

 • kíméletes tesztelési eljárás,
 • egyetlen drogteszt kilenc kábítószerre szűr,
 • a munkáltatók számára megengedhető árú biztonság,
 • a teszteredmény nem manipulálható, gyors, megbízható,
 • bárhol, bármikor elvégezhető a teszt, akár munkaterületen, helyszíni ellenőrzésen is,
 • használhatja üzemorvos, munkavédelmi, rendvédelmi szakember,
 • a hazánkban leggyakrabban használt tiltott szereket mutatja ki,
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható,
 • munkavállalók kábítószerfogyasztásának bizonyítására, ill. kizárására.

 

Termékinformációk

 • Kilenc az egyben drogteszt,
 • Becsaphatatlan tesztelési eljárás,
 • Személyiségi jogok megsértése nélkül elvégezhető teszt,
 • Fájdalommentes, kíméletes és méltóságteljes teszteljárás,
 • Egylépéses teszt,
 • A laikusok általi használata nem megbízható és nem biztonságos.
 • A termék nem alkalmas öntesztelésre és otthoni használatra.

 

Termék megnevezése: ECOTEST Multidrog automata, egylépéses, nyalókás gyorsteszt nyálmintából

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A készlet tartalma:

 • Automata, 9-in-1 tollteszt
 • Használati utasítás

 

A tesztelés menete:

 

Használat előtt a vizsgálatokat, mintákat és/vagy kontrollokat szobahőmérsékletre 15-30°C kell hozni. A páciensek a mintavétel előtt legalább 15 perccel már ne egyenek, igyanak, rágózzanak, dohányozzanak, vagyis ne vegyenek a szájukba semmit.

 • Utasítsa a pácienst, hogy a mintavétel előtt legalább 15 perccel már ne vegyen semmit a szájába, beleértve ételt, italt, rágógumit vagy dohányterméket.
 • Használat előtt a teszteket, mintákat és/vagy kontrollokat szobahőmérsékletre 15-30°C kell hozni.
 • Vegye ki a tolltesztet a csomagolásából. A legjobb eredmény elérése érdekében a vizsgálatot két órán belül el kell végezni.

1. Húzza ki a tesztet a csőből.
2. Vegye le a védőkupakot.
3. Tegye a teszt nyálgyűjtő, tamponos végét a páciens szájába, a nyelv alatti mirigy közelébe. Tartsa az eszköz másik végét felfelé, hogy szöget zárjon be a vízszintessel, és tartsa így 2 percig.
4. Ezután vegye ki a nyálgyűjtőt a páciens szájából.  
5. Nyomja a vizsgálati eszközt függőlegesen a puffercsőbe addig, amíg a puffercső széle el nem éri a tartógyűrű közepét.
6. 10 perc elteltével olvassa le az eredményt.  

 

Megjegyzés:
Amikor a vizsgálati eszközt függőlegesen belenyomja a puffercsőbe, akkor a puffercső szélének el kell érnie a tartógyűrű közepét. Ellenkező esetben az oldalsó áramlás elmaradhat, ami pontatlan vagy érvénytelen eredményhez vezethet.

 

Az eredmény értelmezése:

NEGATÍV: Négy színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik a kontroll régióban (C), a többi három pedig a teszt régióban (T) jelenik meg a kérdéses hatóanyagra vonatkozóan. A negatív eredmény azt jelzi, hogy a hatóanyag koncentrációja a kimutatható szint alatt van.
POZITÍV: Egy színes csík jelenik meg a kontroll régióban (C). Pozitív a minta az adott hatóanyag esetében, ha azon a tesztterületen (T) nem jelenik meg színes csík. A pozitív eredmény azt jelzi, hogy a minta koncentrációja a hiányzó csíkkal jelölt drog esetében meghaladja a kimutatható szintet.
ÉRVÉNYTELEN: A kontrollcsík (C) nem jelenik meg. Minden olyan teszteredményt, amelynél a megadott leolvasási időben nem jelenik meg csík a (C) jelölésnél, el kell vetni. Kérjük, vizsgálja felül az eljárást, és ismételje meg egy új teszttel. Ha a probléma továbbra is fennáll, azonnal hagyja abba a készlet használatát, és lépjen kapcsolatba a helyi forgalmazóval.

 

Megjegyzés:

A szín intenzitása a vizsgálati területeken (T1, T2, T3) változhat. Azonban a vizsgálati területen látható bármilyen árnyalatot negatívnak kell tekinteni. Vegye figyelembe, hogy ez csak minőségi teszt, és a mintában lévő kábítószer-koncentráció ezzel a teszttel nem határozható meg.

A teszt tárolása:

A teszt zárt csomagolásban 2 - 30 °C között tárolandó. Felbontás után egy órával felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem!

Az ECOTEST Multidrog automata nyál gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges kábítószerhasználatról. Amennyiben a teszt eredményeiből, vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a drogfogyasztás gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel gázkromatográfia/tömegspektrometria(GC/MS) meg kell erősíteni. A tesztet kizárólag orvosi, munkavédelmi, rendvédelmi szakemberek használhatják! Otthoni használatra, valamint önellenőrzési célra történő felhasználása tilos!

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.


FONTOS!

A Legal Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a rendeltetésszerű felhasználásra felhívó tájékoztatásra, és a leszállított árura terjed ki.

 

Címkék
Ajánlott termékek