• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

ECOTEST COVID-19 Ag egylépéses orrlyukas automata tollteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (orrlyukas) - Lejárati idő: 2024-08-30

ECOTEST COVID-19 Ag egylépéses orrlyukas automata tollteszt otthoni felhasználásra - 1 db tesztkészlet (orrlyukas) - Lejárati idő: 2024-08-30

bruttó (5% ÁFA)
1 490 Ft
Akció -47%
790 Ft (790 Ft/db)
nettó:
752 Ft (752 Ft/db)

Az ECOTEST COVID-19 antigén orrlyukas automata tolltesztje gyermekek és felnőttek otthoni öntesztelésére készült. Ez a high-tech kinézetű automata gyorsteszt orrlyukból vett mintából mutatja ki a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsának antigénjét az új koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A pozitív eredmény azt fogja megerősíteni, hogy az illető a teszt időpontjában vírusfertőzött, vagyis terjesztheti a fertőzést.

Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.

Raktáron 1 munkanapos kiszállítás
Mennyiség:
Lejárati idő:

Rendeld meg most és GLS futárral ekkor szállítjuk: 2024-07-17, szerdán.

Lejárati idő: 2024-08-30

Kosárba tesz
 •  
 •  
 •  

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A tesztet gyerekek és felnőttek egyaránt használhatják, hiszen közreműködésük az orrlyukból vett mintavételre, és a teszteredmény értelmezésére terjed ki, ezen kívül a készülék valóban teljesen automatikusan működik.

Nem kell a mintát a pufferoldattal elegyíteni, összekeverni. Teszteléskor minden nagyon magától értetődő és teljesen kézreálló. Egyszerűsége és megbízhatósága miatt nem is csoda, hogy ez az automata tollteszt vásárlóink egyik kedvenc COVID-19 tesztje.

Az ECOTEST COVID-19 antigén orrlyukas automata tollönteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírusantigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerülhet a COVID-19 gyanúja.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírus bármely variánsára kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7 napon belül van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért ez az automata antigén önteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei

 • akinek számít a design, annak minden bizonnyal tetszeni fog ez az automata tollteszt!
 • az orrlyukból vett mintavételi eljárás az összes közül a legkényelmesebb
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • bárki letesztelheti magát, hiszen használatához nincs szükség üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember közreműködésére
 • a tesztet akár otthon, a nappaliban is elvégezheti
 • nincs hozzá szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • A teszt használata teljesen biztonságos - még a gyerekek számára is.
 • A termék kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készült.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a minta levétele után minden megy automatikusan a maga útján.

A termék megnevezése: ECOTEST COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt otthoni felhasználásra

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A készlet tartalma:

 

Tesztelés menete:

1. Minimum 20 másodpercig mosson kezet szappanos vízzel, vagy használjon kézfertőtlenítőt.
2. Bontsa ki a tolltesztet a csomagolásából. Felbontás után max. 1 órával végezze el a tesztet.
3. Húzza szét a tesztet és az extrakciós csövet.
4. Húzza le a tolltesztről a védősapkát.
5. Óvatosan dugja bele a mintagyűjtő tampont az orrlyukába addig, amíg ellenállást nem érez (mintegy 1-2 cm mélyre az orrüregbe).
6. Forgassa meg néhányszor a mintagyűjtőt az orrlyukban úgy, hogy közben nekinyomja azt az orrüreg falához; majd vegye ki onnan, és ugyanezt tegye meg a másik orrlyukban is. Az a cél, hogy mindkét orrüregből elegendő minta kerüljön a tamponra.


Megjegyzés
:

 1. Fontos, hogy minél több váladékot nyerjen.
 2. Ez kicsit kellemetlen érzéssel jár. Ne dugja mélyebbre az eszközt, ha erős ellenállást érez. A 2-15
  év közötti gyermekeket felnőttek jelenlétében kell tesztelni.

7. Nyomja bele a tolltesztet függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a gyűjtőcső felső széle a tartógyűrű felső széle alá nem kerül.

8. 15 perc elteltével olvassa le az eredményt.

9. Tesztelés után tegye a felhasznált tesztet a hulladékgyűjtő tasakba, majd dobja ki.

 

Fontos!

Amikor a tesztet függőlegesen beledugja az extrakciós csőbe, akkor a cső felső széle érjen a tartógyűrű teteje alá.

 

 

Az eredmény értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik az ellenőrzési (CC), a másik a teszt régióban (TT).

A szín intenzitása a teszt régióban (TT) változhat, azonban bármilyen árnyalatot pozitív eredménynek kell tekinteni. Ne feledje, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely a mintában lévő víruskoncentrációt nem méri. A pozitív eredmény egy esetleges SARS-CoV-2 fertőzésre utal, ami egyben azt is jelenti, hogy fennáll a veszélye mások megfertőzésének.


NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, az ellenőrzési régióban (CC)
, míg a teszt régióban (TT) nem látható ilyen.

A negatív eredmény nem zárja ki teljesen a SARS-CoV-2 fertőzést, ezért továbbra is be kell tartani a távolságtartási és a védekezési intézkedésekre vonatkozó szabályokat. A fertőzés akkor is fennállhat, ha a teszt negatív. Fertőzési gyanú esetén 1-2 nap múlva ismételje meg a tesztet, mivel a koronavírus nem mutatható ki pontosan a fertőzés minden szakaszában.

ÉRVÉNYTELEN: Az ellenőrzési csík nem látható (CC). Ha nincs kontrollcsík, akkor a teszteredmény sem érvényes. Kérjük, nézze át újra a tesztelési eljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

Az elégtelen minta, a nem pontosan betartott tesztelési eljárás, vagy a lejárt teszt a legvalószínűbb okai a teszt eredménytelenségének.

 

Megjegyzés:

A színintenzitás a tesztelési tartományban (TT) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, amely nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

A teszt tárolása:

A zárt csomagolású tollteszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napsugárzástól és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órával fel kell használni. A lejárati dátum a csomagoláson olvasható.

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A jogszabályi rendelkezések értelmében, gyógyászati segédeszközt a végső felhasználó részére forgalmazni, javítani és kölcsönözni kizárólag az egészségügyi államigazgatási szerv engedélyével, jogszabályban foglalt feltételek szerint lehet.

Cégünk a vénymentesen kapható, vagyis TB támogatásba be nem fogadott öntesztelési felhasználási célú eszközöket a 7/2004. (XI. 23.) EüM rendeletben foglaltaknak megfelelően online rendelés utáni csomagkiszállítással házhoz vitetheti.

Tájékoztatjuk, hogy vásárlási szándékának megerősítésével - megrendelés-visszaigazolás - Ön lemond a gyógyászati segédeszköz - önteszt - alkalmazásával összefüggő szakmai információ biztosításához fűződő jogáról. Természetesen a teszt dobozában található magyar nyelvű használati útmutató részletesen, lépésről-lépésre elmagyarázza a laikusok számára, hogyan kell a tesztet helyesen elvégezni.

 

Ajánlott termékek