ELIPSE INTEGRA ABEK1P3 szemüveggel kombinált félálarc szűrőbetétekkel (3/4 álarc) - 1 db

ELIPSE INTEGRA ABEK1P3 szemüveggel kombinált félálarc szűrőbetétekkel (3/4 álarc) - 1 db

bruttó
27 927 Ft (27 927 Ft/db)
nettó
21 990 Ft (21 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

Védelmet nyújt 65°C forráspont feletti szerves gázok, szervetlen gázok, savas gázok, ammónia, szilárd és folyékony részecskék ellen továbbá a védőszemüveg EN166 2.F. K.N. (páramentes & karcmentes).

Mennyiség

Méret

M/L

A munkanapokon 15:00-ig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Kosárba tesz

Védelmet nyújt 65°C forráspont feletti szerves gázok, szervetlen gázok, savas gázok, ammónia, szilárd és folyékony részecskék ellen továbbá a védőszemüveg EN166 2.F. K.N. (páramentes & karcmentes)

Védelmet nyújt formalin (formaldehid 40%-os vizes oldata) ellen is 100ppm esetén több, mint 50 perc!

Kényelmes és könnyű ikerszűrős 3/4 álarc.

ELIPSE ABEK1P3 szűrőbetéttel használható!

Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők.

  • Anatómiai kialakítás
  • Kényelmes és hipoallergén
  • Magas szintű védelem és ellenállóság

Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért. A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése. Szelepet külön soha nem kell vásárolnia hozzá, mert a belégző szelepek minden gázszűrő cserével cserélődnek. A kilégző szelep megegyezik a belégző szeleppel, tehát a régi szűrők szelepét fel tudjuk használni tartalék kilégző szelepként.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

Az álarc tartalmaz 1 pár ABEK1P3 szűrőbetétet, de ezeket idővel cserélni kell. Az ABEK1P3-as szűrőbetétek ide kattintva elérhetőek webáruházunkból. Amennyiben csak a P3 szűrőbetét szorul cserére, úgy az ABEK1P3 szűrőbetétet szét kell szedni és a P3 R szűrőbetétet kicserélni.

Címkék