ELIPSE félálarc A1P3 szűrőbetétekkel - 1 db

ELIPSE félálarc A1P3 szűrőbetétekkel - 1 db

bruttó
12 687 Ft (12 687 Ft/db)
nettó
9 990 Ft (9 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

Védelmet nyújt 65°C forráspont feletti szerves gázok és mérgező kategóriába sorolt szilárd és folyékony részecskék ellen.

Mennyiség

Méret

M/L

A munkanapokon 15:00-ig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Kosárba tesz

Kényelmes és könnyű ikerszűrős félálarc. Egyedi tulajdonsága, hogy szűrőbetétekkel felszerelve kapható, de a szűrők cserélhetők. Kitűnően viselhető más védőeszközökkel, pl. védőszemüveg, hallásvédő és elfér az arcvédők és hegesztőpajzsok alatt is.

Csak az ELIPSE A1P3 szűrőbetétekkel használható!

  • Anatómiai kialakítás
  • Kényelmes és hipoallergén
  • Magas szintű védelem és ellenállóság

Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért. A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése. Szelepet külön soha nem kell vásárolnia hozzá, mert a belégző szelepek minden gázszűrő cserével cserélődnek. A kilégző szelep megegyezik a belégző szeleppel, tehát a régi szűrők szelepét fel tudjuk használni tartalék kilégző szelepként.

A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.

A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

Címkék