ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel + kellemetlen szagok elleni védelem - 1 db

ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel + kellemetlen szagok elleni védelem - 1 db

bruttó
11 990 Ft (11 990 Ft/db)
nettó
9 441 Ft (9 441 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen.

Mennyiség

Méret


A munkanapokon 14:00-ig leadott rendeléseket garantáltan a következő munkanapon kiszállítjuk Magyarország területén.

Ha alatt megrendeled és PostaPontra kéred, akár már szombaton is átveheted.

Kosárba tesz

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri, 99,98%-os hatékonyság jellemzi!

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától. A szűrőbetét extra védelemmel van ellátva, ennek köszönhetően a kellemetlen szagok ellen is védelmet nyújt, így olyan munkakörnyezetbe is ajánljuk, ahol a szagterhelés nehezíti a zavartalan munkavégzést.

Kiváló minőségű termék, amely Angliában készült!

  • Az álarc tisztítható fertőtleníthető, akár autoklávba is be lehet tenni (szűrőkkel együtt!), ami a különböző laboratóriumokban lehet nagy előny.
  • Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért: A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak köszönhetően egyszerűbb a szelepek ellenőrzése.
  • A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.
  • A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

A termékhez ajánljuk az ELIPSE félálarc tárolódobozt (övtáskát), amely megvédi a szennyeződésektől és a mechanikai hatásoktól.

Paraméterei:

  • Mérete: 93 x 130 x 110 mm
  • Súlya: Maszk+szűrő 132 g
  • Szabvány: EN140, EN143
  • Szűrő típusa: P3 HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Air filter)
  • Maszk anyaga: TPE (Thermo Plastic Elastomer)
  • Kellemetlen szagok elleni védelemmel ellátva

A szűrőbetétek szavatossága 5 év.

Az álarc tartalmaz 1 pár P3 szűrőbetétet, de ezeket idővel cserélni kell. A P3-as szűrőbetétek ide kattintva elérhetőek webáruházunkból. A szűrő cseréje rendkívül egyszerű:

Címkék