ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - 1 db

ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M

ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - 1 db

10 990 Ft
Akció -19%
bruttó (27% ÁFA)
8 877 Ft (8 877 Ft/db)
nettó
6 990 Ft (6 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri, 99,98%-os hatékonyság jellemzi!

Mennyiség

Méret


Kosárba tesz
Termékleírás

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri, 99,98%-os hatékonyság jellemzi!

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

Kiváló minőségű termék, amely Angliában készült!

  • Az álarc tisztítható fertőtleníthető, akár autoklávba is be lehet tenni (szűrőkkel együtt!), ami a különböző laboratóriumokban lehet nagy előny.
  • Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért: A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.
  • A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.
  • A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

A termékhez ajánljuk az ELIPSE félálarc tárolódobozt (övtáskát), amely megvédi a szennyeződésektől és a mechanikai hatásoktól.

Paraméterei:

  • Mérete: 93 x 130 x 110 mm
  • Súlya: Maszk+szűrő 132 g
  • Szabvány: EN140, EN143
  • Szűrő típusa: P3 HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Air filter)
  • Maszk anyaga: TPE (Thermo Plastic Elastomer)

A szűrőbetétek szavatossága 5 év.

Az álarc tartalmaz 1 pár P3 szűrőbetétet, de ezeket idővel cserélni kell. A P3-as szűrőbetétek ide kattintva elérhetőek webáruházunkból. A szűrő cseréje rendkívül egyszerű:

További szűrőtípus webáruházunk kínálatából, mely megfelel az ELIPSE félálarchoz:

Címkék
Kapcsolódó termékek