ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - 1 db

ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - Félálarc - 1 db - S/M

ELIPSE félálarc P3 szűrőbetétekkel - 1 db

10 990 Ft
Akció -19%
bruttó (27% ÁFA)
8 877 Ft (8 877 Ft/db)
nettó
6 990 Ft (6 990 Ft/db)
Raktáron - 1 munkanapos kiszállítással

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri, 99,98%-os hatékonyság jellemzi!

Mennyiség

Méret


Rendeld meg most és kedden már ki is szállítjuk neked.

Kosárba tesz
Termékleírás

P3 részecskeszűrőkkel felszerelve védelmet nyújt szilárd és folyékony részecskék ellen. Maximális por (részecskék) elleni védelem, a 0,3 mikronos részecskéket is megszűri, 99,98%-os hatékonyság jellemzi!

A különleges hajlítható szűrőbetétek kialakítása miatt több, mint 250%-al nagyobb kapacitással rendelkeznek a hagyományos szűrőbetétekkel szemben és a légzési ellenállásuk jóval alacsonyabb. Ezen kívül hidrofób bevonattal rendelkeznek, ami megvédi a nedvességtől és a párától.

Kiváló minőségű termék, amely Angliában készült!

  • Az álarc tisztítható fertőtleníthető, akár autoklávba is be lehet tenni (szűrőkkel együtt!), ami a különböző laboratóriumokban lehet nagy előny.
  • Továbbfejlesztett szelepek, a még magasabb biztonságért: A hagyományos szelepekkel ellentétben, itt nem csak egyszerű gumikorongok vannak, hanem különleges bordázattal ellátott alapból zárt szelepek, amik önmagában csak a gravitációtól nem nyílnak ki. Kevésbé hajlamosak az öregedésre és az áttetsző anyaguknak hála egyszerűbb a szelepülék ellenőrzése.
  • A széles ELIPSE gumipántok kényelmesebbek és sokkal tartósabbak és nem nyomják a fejtetőt, mint a műanyag fejkosaras modellek.
  • A szűrők a lehető legközelebb helyezkednek el az arcunkhoz, így csökkentve az erőkart és az álarc elhúzódását az arctól.

A bepattintós szűrőbetét csatlakozása biztonságosabb, mert nem lehet szétroncsolni a csatlakozókat, mint a bajonettzáras modelleknél. Kisebb a tévedés lehetősége is és nincs szükség szivacs tömítésekre, amik hamar elhasználódnak és rendszeresen elfelejtik cserélni a felhasználók.

A termékhez ajánljuk az ELIPSE félálarc tárolódobozt (övtáskát), amely megvédi a szennyeződésektől és a mechanikai hatásoktól.

Paraméterei:

  • Mérete: 93 x 130 x 110 mm
  • Súlya: Maszk+szűrő 132 g
  • Szabvány: EN140, EN143
  • Szűrő típusa: P3 HESPA (High Efficiency Synthetic Particulate Air filter)
  • Maszk anyaga: TPE (Thermo Plastic Elastomer)

A szűrőbetétek szavatossága 5 év.

Az álarc tartalmaz 1 pár P3 szűrőbetétet, de ezeket idővel cserélni kell. A P3-as szűrőbetétek ide kattintva elérhetőek webáruházunkból. A szűrő cseréje rendkívül egyszerű:

További szűrőtípus webáruházunk kínálatából, mely megfelel az ELIPSE félálarchoz:

Címkék