• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

3M Company

3M Company

3M Company

Székhely: 3M Center St. Paul, MN 55144 Amerikai Egyesült Államok
Alapítva: 1902
Történet:

A 3M egy innovatív, globális, tudományos alapokon nyugvó vállalat, amely olyan termékek fejlesztésére összpontosít, melyek számos módon javítják az emberek életét. A 3M által kifejlesztett technológiák az élet minden területén megtalálhatók: otthon, az irodában, kórházban, orvosi, fogorvosi rendelőkben, a számítógépekben, autóban és még a mobilokban is. A 3M nap mint nap számtalan módon segíti az embereket és a vállalkozásokat; találmányaik ott vannak az utakon, vonatokon és repülőgépeken.

A vállalat magja az innovációs kultúra. Olyan légkört ápolnak, amely biztosítja munkatársaik számára az alkotás szabadságát, a teljesítés felelősségét és a lehetőséget, hogy az ötletek és technológiák váratlan módon összekapcsolódhassanak. A koncepciótól a megvalósításig szigorú minőségi előírásoknak megfelelően gyártják termékeiket, miközben gondoskodnak a dolgozóikról, az emberiségről és a bolygónkról.

Az 1902-ben alapított vállalat büszke múltra tekint vissza, hiszen olyan vállalatról beszélünk, amely etikus és innovatív. A 3M beépíti a tudományt a mindennapos használatú termékekbe, technológiáik az élet szinte minden területén megtalálhatók.

Minden nap megélik mottójukat: 3M. Tudomány. Az életre alkalmazva.

3M Company termékek