• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

SUPERMAX Corporation Berhad

SUPERMAX Corporation Berhad

SUPERMAX Corporation Berhad

Székhely: Lot 38, Putra Industrial Park, Bukit Rahman Putra, 47000 Sungai Buloh, Selangor Darul Ehsan, Malayzia
Alapítva: 1987
Történet:

A SUPERMAX Corporation Berhad egy világszínvonalú latexkesztyű-konglomerátum, a kiváló minőségű orvosi kesztyűk vezető nemzetközi gyártója, forgalmazója és értékesítője.

A Supermax Groupot Dato' Seri Stanley Thai és felesége, Datin Seri Cheryl Tan alapította 1987-ben latexkesztyűk forgalmazásával foglalkozó kereskedelmi vállalkozásként. Szerény kezdetek után végül megvalósíthatták álmaikat, hogy saját prémium minőségű kesztyűket gyártsanak, és 1989-ben elindították első gyártóüzemüket, mindössze egy kis csapatnyi elkötelezett és elhivatott alkalmazottal. Jó üzleti érzékkel a Supermax belevágott a saját márkás gyártásba, és az első saját márkás latexkesztyűgyártó lett Malajziában.

Olyannyira, hogy a Supermax jelenleg világszerte több, mint 160 országba exportál. Saját márkás gyártóként a Supermax olyan sikeres márkákat fejlesztett ki, mint a Supermax, az Aurelia és a Maxter, amelyekben a laboratóriumok, kórházak, gyógyszerészek, orvosok és sebészek világszerte megbíznak és elismernek.

A Supermax csoport évente akár 24 milliárd darab kesztyűt is gyárt, ami a világ latex vizsgálati kesztyű iránti keresletének körülbelül 12%-át teszi ki. A Supermax Group tizenegy malajziai székhelyű gyártóüzemmel rendelkezik, amelyek a legmodernebb gépekkel, energiatakarékos biomassza rendszerekkel és egy kutatási és fejlesztési központtal vannak felszerelve.

A Supermax nyolc saját logisztikai központtal és cégképviseleti irodával rendelkezik az Amerikai Egyesült Államokban, Brazíliában, Kanadában, Németországban, az Egyesült Királyságban, Hongkongban, Szingapúrban és Japánban, melyek világszerte több mint 1200 független forgalmazóval dolgoznak együtt.

A Supermax elkötelezett a kutatás és fejlesztés, valamint a termékinnováció iránt, és mindent megtesz a minőség és kiválóság fenntartása érdekében.

SUPERMAX Corporation Berhad termékek