• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • |
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
 • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
 • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

FaStep COVID-19 professzionális antigén egylépéses orrlyukas automata tollteszt - 1 db tesztkészlet (orrlyuk) - Lejárati idő: 2023-11-30

FaStep COVID-19 professzionális antigén egylépéses orrlyukas automata tollteszt - 1 db tesztkészlet (orrlyuk) - Lejárati idő: 2023-11-30

bruttó (5% ÁFA)
1 490 Ft
Akció -67%
490 Ft (490 Ft/db)
nettó:
467 Ft (467 Ft/db)

A FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt professzionális felhasználási célra készült. Ez az egyedi kinézetű gyorsteszt orrlyukból vett mintából dolgozik szinte teljesen automata módon. A teszt a SARS-CoV-2 vírus antigénjét mutatja ki a koronavírus-fertőzés korai szakaszában, közvetlenül az első tünetek megjelenését követő 5-7 nap során. A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést.

Gyártó: Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.

Sajnáljuk, de ez a termék jelenleg nincs raktáron, kattints a lenti gombra, iratkozz fel és értesítünk, ha újra elérhetővé válik.
Mennyiség:
Teszt típusa:
Lejárati idő:

Lejárati idő: 2023-11-30

A magyar nyelvű használati utasítást a fenti (↑↑↑), "Letölthető dokumentumok" fülre kattintva találja.

 

A tesztet kizárólag egészségügyi szakemberek használhatják, azonban közreműködésük az orrlyukas minta levételére, és a teszteredmény értelmezésére terjed ki, ugyanis ezen kívül a készülék valóban teljesen automata.

Nem kell a pufferoldatot átönteni sehova, minden nagyon kézreálló és magától értetődő ennél kompakt tesztnél. Egyszerűségénél és gyorsaságánál fogva egyáltalán nem kizárt, hogy ez az automata tollteszt lesz az egészségügyi szakemberek egyik kedvenc tesztje.

A FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja. A betegség 5-7. napja után levett minták nagyobb valószínűséggel lesznek negatívok.

 

Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez

Az antigénteszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigénteszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigéntesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.

FONTOS!

A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5-7. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időszakban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket.

Legfontosabb előnyei

 • akinek fontos a design, annak tetszeni fog ez az automata tollteszt!
 • az orrlyukból vett mintavétel a többi antigéntesztes eljárásnál kényelmesebb
 • olcsóbb, mint a PCR teszt
 • hatóságilag is elfogadott tesztelési módszer
 • használhatja üzemorvos, háziorvos, gyógyszerész vagy más egészségügyi szakember
 • bárhol el lehet végezni, akár egy cég vagy intézmény erre kijelölt helyiségében is
 • a teszthez nincs szükség semmilyen berendezésre, sem további eszközökre
 • nem szükséges laboratóriumi várólistát kialakítani: a tesztet üzemorvos vagy más egészségügyi dolgozó azonnal elvégezheti
 • az eredmény már 15 perc után leolvasható

 

Termékinformációk

 • A nem szakember általi felhasználás nem biztonságos.
 • A termék sem öntesztelésre, sem otthoni használatra nem alkalmazható.
 • A pufferfolyadékot nem kell sehova sem átönteni, bekeverni, a mintavétel után minden megy automatikusan a maga útján.

A termék megnevezése: FaStep COVID-19 antigén orrlyukas automata tollteszt professzionális felhasználásra

A termék gyártójának neve, címe:

 • Assure Tech. (Hangzhou) Co., Ltd.
 • Building 4, No. 1418-50, Moganshan Road, Gongshu District, Hangzhou, 310011Zhejiang, P.R. China

A készlet tartalma:

 • Automata tollteszt
 • Használati utasítás

A tesztelés előtt

 • Az eszköz, a reagens és a minta szobahőmérsékletű (15 - 30 ℃) legyen.
 • Legyen kéznél időmérő eszköz.

 

A tesztelés menete

 1. Vegye ki a tolltesztet a csomagolásából. Címkézze fel a tesztet a páciens azonosítójával. A legjobb eredmény érdekében a vizsgálatot egy órán belül el kell végezni.
 2. Vegye ki a tesztkészüléket az extrakciós csőből, és vegye le róla a védősapkát.
 3. Óvatosan dugja be a mintagyűjtőt (a képen látható hengeres rész) a páciens orrlyukába, amíg ellenállásba nem ütközik (kb. 1-2 cm mélyre az orrlyukba).
 4. Nyomja hozzá és forgassa a mintagyűjtőt ötször az orrüreg falához, majd vegye ki azt onnan.
 5. Ismételje meg a mintavételi eljárást a páciens másik orrlyukában, hogy mindkét orrüregből elegendő minta álljon rendelkezésre.
  5.1. Fontos, hogy minél több váladékot nyerjünk.
  5.2. Ez kissé kellemetlen érzés lehet. Ne vezesse mélyebbre az eszközt, ha erős ellenállást érez. A 2-15
  év közötti gyermekeket két felnőtt jelenlétében kell tesztelni.
 6. Nyomja bele a teszteszközt függőlegesen az extrakciós csőbe, amíg a gyűjtőcső felső széle el nem
  éri a tartógyűrű tetejét.
 7. Olvassa le az eredményt 15 perc elteltével.

 

 

Fontos!
Amikor a teszteszközt függőlegesen beleteszi az extrakciós csőbe, akkor a cső felső szélének el kell érnie a tartógyűrű tetejét.

 

 

Az eredmények értelmezése:

POZITÍV: Két színes csík jelenik meg a membránon. Az egyik a kontroll régióban (C), a másik a teszt régióban (T).
NEGATÍV: Csak egy színes csík jelenik meg, a kontroll régióban (C), és a teszt régióban (T) nem jelenik meg látható színes csík.
ÉRVÉNYTELEN: A kontrollcsík nem jelenik meg. Minden olyan teszteredményt, amely a megadott leolvasási időben nem hozott létre kontrollcsíkot, el kell vetni. Kérjük, nézze át a teszteljárást, és ismételje meg azt egy új tesztkészlettel.

 

Megjegyzés:

A színintenzitás a vizsgálati tartományban (T) a mintában lévő analitok koncentrációjától függően változhat. Vegye figyelembe, hogy ez egy kvalitatív teszt, és nem képes meghatározni a mintában lévő analitok mennyiségi koncentrációját.

A teszt tárolása:

A zárt teszt 2 - 30 °C között, száraz, közvetlen napfénytől és fagytól védett helyen tárolandó. Felbontása után egy órán belül felhasználandó. Lejárati dátum a csomagoláson megtalálható.

Figyelem!

Az antigén-gyorsteszt tájékoztató jellegű információval szolgál az esetleges fertőzöttségről. Alkalmazása nem képezheti a COVID-19 diagnózisának vagy kizárásának egyedüli alapját. Amennyiben a kontaktkutatás eredményeiből következően vagy a meglévő tünetek alapján fennáll a fertőzöttség gyanúja, a gyorsteszt eredményét más diagnosztikai módszerrel, például molekuláris teszt (PCR) elvégzésével meg kell erősíteni.

 

FIGYELMEZTETÉS!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, a termék egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követően nem küldhető vissza; így ezen termékre nem vonatkozik a 14 napos visszaküldési jog.

29 §(1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát (fogyasztót megillető elállási jog) e) olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza.

 

FONTOS!

A Legal Beauty Kft. nem vállal felelősséget a Vevő beszerzési eljárására vonatkozó jogszabályban előírt kötelezettségeinek teljesítésére, az a Vevő hatásköre. Forgalmazó felelőssége kizárólag a rendeltetésszerű felhasználásra felhívó tájékoztatásra, és a leszállított árura terjed ki.

Ajánlott termékek