• Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • |
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999
  • Cégek és magánszemélyek is rendelhetnek!
  • Kérdése van? Hívjon: +36 70 7 999 999

Mercator Medical S.A.

Mercator Medical S.A.

Mercator Medical S.A.

Székhely: Heleny Modrzejewskiej 30, 31-327 Krakkó, Lengyelország
Alapítva: 1996
Történet:

A Mercator Medical S.A. olyan vállalat, amely évek óta működik az európai egészségügyi piacon. Ennek alapján jött létre a Mercator Medical Csoport, amelyben a legfontosabb leányvállalatok a következő országokban vannak jelen: Lengyelországban Csehországban, Thaiföldön, Romániában, Ukrajnában, Magyarországon, Olaszországban és Németországban.

A Mercator Medical Csoport orvosi kesztyűket gyárt és eldobható orvosi eszközöket forgalmaz. Közel harminc éves tapasztalata ismert márkává teszi az egészségügyi ágazatban. Gyártóként a világ közel 70 országába értékesít, forgalmazóként pedig Európa piacain működik. A Csoport az egyik legfontosabb piaci szereplő Lengyelországban, és számottevő szereplő a nemzetközi porondon. Rendszerszerűen terjeszkedik az egyszer használatos eszközök piacain. Kínálatában mintegy 120 saját termék, valamint elismert nemzetközi márkák termékei is megtalálhatók.

A Mercator Medical S.A. 1996 óta önállóan működik a gyógyászati segédeszközök piacán. A vállalat kezdetben kizárólag orvosi és védőkesztyűk gyártására összpontosított, de mivel ügyfeleik minden igényét ki szerették volna elégíteni, ezért folyamatosan fejlesztettek, így termékválasztékuk kötszerekkel, egyszer használatos ruházattal és műtéti lepedőkkel is kibővült.

Céljuk, hogy a Mercator Medical Csoport globális konszernné váljon, és olyan kesztyűket és más egyszer használatos anyagokat gyártsanak, amelyek megakadályozzák a fertőzéseket, és növelik a felhasználók védelmét, biztonságát és kényelmét. Folyamatos növekedés és stratégiai szövetségek kiépítésével az európai gyógyászati segédeszköz- és védőeszköz-ágazat vezető szereplőjévé kívánnak válni. Ennek érdekében terjesztik ki tevékenységünket a világ egyre több tájára, termékportfóliójukat pedig olyan irányban fejlesztik, hogy innovatív legyen, és teljes mértékben megfeleljen a felhasználói igényeknek.

A cég küldetése, hogy ne csak a legkiválóbb minőségű termékeket és szolgáltatásokat nyújtsák, hanem tájékoztassák is ügyfeleiket a fertőzés elleni védekezés módjairól, és a kölcsönös bizalmon és tapasztalatokon alapuló, hosszú távú kapcsolatokat építsenek ki velük.

Mercator Medical S.A. termékek