Koronavírus ellen védekezzen a polifenolok erejével!

szeptember 30 1 min read

Már 2005-ben is született tanulmány a polifenolok kimagasló antivirális és antibakteriális hatásairól, de csak pár éve vagyunk olyan szerencsés helyzetben, hogy ezt a hatást bárhol, bármikor a magunk hasznára fordíthatjuk a Medistus® Antivirus lágypasztilla segítségével.

Mivel a polifenolok számos élelmiszerben is jelen vannak, elvileg elegendő mennyiséget juttathatunk be a szervezetünkbe csupán a táplálkozás során is. Azonban így is előfordulhat, hogy a testünk nem tud kellőképpen védekezni a fertőző ágensek támadásai ellen.

Ne várjuk meg, míg leterít minket a koronavírus! 

Természetesen a megelőzés mindig a leghatásosabb, de ez sajnos nem mindig sikerül.

Jó hír, hogy már az első tünetek jelentkezésekor is kimagasló hatékonysággal tudunk szembeszállni a vírusokkal és baktériumokkal, ha napi 3-6 Medistus® Antivirus lágypasztillát elszopogatunk.

Ahogy a pasztilla feloldódik a nyálban, egy vékony hatóanyag réteg alakul ki a szájunk és a garatunk nyálkahártyáján, így közvetlen kölcsönhatásba léphet a pasztilla hatóanyaga a vírusokkal és a baktériumokkal, melyek a nyálkahártyánkon keresztül igyekeznek bejutni a testünkbe. 

Ezt a folyamatot modellezték a szigorú ASTM E 1052 szabvány szerinti laborkörülmények között koronavírus (SARS-CoV-2) ellen is, és arra a döbbenetes eredményre jutottak, hogy a Medistus® Antivirus hatóanyaga 5 perc után elpusztította a koronavírus 90%-át, és csak 10 perc kellett ahhoz, hogy gyakorlatilag teljesen kiirtsa azt.

Érdemes tehát ősztől nyárig mindig magunknál hordanunk egy doboznyi Medistus® Antivirus lágypasztillát, hogy fertőzöttek közt mozogva biztonságban érezhessük magunkat, illetve már a legenyhébb torokkaparás megjelenésekor megakadályozhassuk a fertőzés elterjedését a testünkben.

A virusmaszk.hu-n nagyker áron juthat hozzá a Medistus® Antivirushoz.

Adja le rendelését munkanapokon 16:00-ig, hogy akár már másnap kézhez vehesse a csomagot!