WC olaj, a csodaszer

október 24 1 min read

Kevés ember mondhatja el magáról, hogy a wc-tisztítás a kedvenc házimunkái közé tartozik, viszont a higiénikus fürdőszoba elengedhetetlen része, hogy az illemhely is megfelelően ki legyen takarítva.

A wc tisztítás során kissé bonyolítja a helyzetet az a tény, hogy az egyik legtöbb időt igénylő és legmacerásabb terület. Sok a nehezen elérhető hely, alig van olyan tisztítószer, ami megtapad a vizes felületen, a vízszint alatt pedig mindegyik fel is oldódik, ezért nagyon sokan a takarítás végére hagyják ezt a részt - pontosan azért, mivel nagyon sokáig nem állt rendelkezésre megfelelő termék, hogy ezt gyorsabban, hatékonyabban és kényelmesebben intézzük.

Miért kellene olajozni a WC-t?

A WC-olaj olaj tartalmának köszönhetően használata után egy olajos filmréteget hoz létre a WC csésze felületén, ezáltal nehezebben rakódnak le a szennyeződések a kezelendő felületen, így később kell azt tisztítani. A védendő felületre fújva vékony filmréteget képez, rendszeres használatával tartós tisztaságot és frissességet biztosít.

Brado WC-olaj

Környezetvédelem és használat

Ez az újfajta tisztítószer amellett, hogy a wc-k megmentője, szerencsére a környezetünket sem szennyezi, mivel biológiailag lebomló összetevőkből áll, így a csatornába öblíthető, miután a kagyló belső felületeit egyenletesen bepermeteztük wc-olajjal, majd várunk 20 percet a következő öblítésig. A gyerekzárral is ellátott szerkezetből véletlenül sem kerülhet a nem megfelelő helyre. A WC olaj komoly előnye, hogy valóban hosszan tartó kellemes illatot biztosít, amely már az első öblítésnél is érezhető. Rendszeres használata mellett így nem kell tartanunk a kellemetlen szagok kialakulásától, sőt külön vízkőoldó szerekre sem lesz szükségünk.

A virusmaszk.hu-n többek között WC-olajat is talál a közismert Brado-tól, mely jelenleg citromos és vadvirágos illatban érhető el.

Adja le rendelését munkanapokon 16:00-ig, hogy akár már másnap kézhez vehesse a csomagot!