Fájdalommentes covid tesztek

november 09 1 min read

Covid vagy "sima" influenza - ez a fő kérdés, most, hogy az őszi időszak kezd beköszönteni. A hűvösebb, vagy olykor napközben is változékony hőmérsékletnek köszönhetően megnő a valószínűsége mindenféle légúti megbetegedésnek, így a covidnak is, tehát ezek tesztelése mindenféleképpen jó ötletnek bizonyulhat.

Az influenza és a covid sok esetben hasonló tünetekkel jár, mégis fontos megkülönböztetni a betegségeket a megfelelő és gyors ellátás, valamint az aktuális járványügyi szabályozások miatt. A kombinált antigén teszt egyetlen mintavétellel képes magas biztonsággal kimutatni, hogy melyik betegségről van szó: influenza vagy covid. Ehhez már nem szükséges laboratóriumi vizsgálat, akár otthon, magunk is könnyen elvégezhetjük a tesztet. A koronavírus megelőzése érdekében gyártott tesztek dinamikusan fejlődnek, így a kínálat is folyamatosan módosul az újabb mutánsok és fejlesztések mentén, illetve a vásárlói igények és visszajelzései alapján. Ezen tesztek célja, hogy a procedúra gyors, egyszerű, megbízható és költséghatékony legyen, nem is beszélve a fájdalommentességről.

A tesztek fontosnak bizonyulhatnak munkahelyeken, egészségügyi, oktatási intézményekben, illetve közszolgáltatásokat ellátó hivatalokban is, vagyis bárhol, ahol sok ember tartózkodik huzamosabb ideig egy légtérben. Többször van szükség gyerekeknél is tesztelésre, melyek kényelmesebb, fájdalommentes nyalókás teszttel könnyebben megoldhatóak.

A leginkább ajánlott tesztek közé tartoznak az Ecotest család termékei, melyek webshopunkban is elérhetőek:

A tesztek közös jellemzője, hogy egy lépéses tesztek - fajtájától függően orrlyukból, nyálból vett mintával dolgoznak, és gyerekek tesztelésére ideális, hiszen rendkívül kíméletes a mintavétel folyamata.

Ajánlott továbbá a Beright termékek alábbi darabjai is:

Ezen termékek jóval olcsóbbak, mint a PCR tesztek, illetve további előnyük, hogy mindössze 15 perc után megkapjuk az eredményt. Egylépéses, egy eszközt alkalmazó tesztek, amelyek kifejezetten öntesztelésre, otthoni felhasználásra készültek.

A virusmaszk.hu-n széles választékban elérhetőek Covid és egyéb gyorstesztek.