Divatos maszkok koronavírus idején

november 13 1 min read

A maszk talán a leghatékonyabb eszköz arra, hogy megóvjuk mind a saját, mind embertársaink egészségét - ezért is érdemes minőségi darabot hordani! Szerencsére az új maszkokkal már nem kell kompromisszumot kötnie a megjelenés és a minőség közt.

Nem kell kompromisszumot kötnie!

Egy maszk akkor is lehet kitűnő minőségű, ha jól néz ki, és divatos. Mi nem csak a maszkok magas szűrőképességére figyelünk, hanem vásárlóink igényeire is - ezért a nálunk kapható maszkok nem csak kitűnően szűrik a levegőt a káros anyagoktól, de még jól is néz ki bennük az ember!

Szóval, akinek a dizájn mellett fontos a védelem is, az az FFP2-es védelmi szintet biztosító termékeink vásárlásakor biztos nem nyúl mellé.

Nincs egy maszkom!

Rengetegféle maszk van, sokféle árkategóriában.

Mivel a központi döntésektől függően akár egész nap is kénytelenek lehetünk maszkot viselni, egyáltalán nem mindegy, hogy hogy érezzük magunkat az éppen rajtunk lévő maszkban.

Ahogy még egy szinte senki számára sem látható vidám zokniminta is fel tudja dobni a napunkat, úgy egy közszemlére bocsátott maszk is hatással van ránk. Nem mindegy tehát, hogy mikor milyen maszkot veszünk fel. A legszerencsésebb, ha passzol a színe és a mintája a ruházatunkhoz, és a hangulatunkhoz is!

A Chanel-féle "kis fekete" hódít a maszkok között is: szinte a legkelendőbb a karbonfekete maszk, amely a klasszikus fehér vagy világoskék maszkok mellől messze kitűnik. Népszerűsége érthető, hiszen a fekete színnel nemigen lehet mellélőni - mindenhez megy, ami elegánsnak, szokatlannak és menőnek minősül a mai divatvilágban. 

Gyermekmaszkok

A gyerekeknek sem mindegy, milyen maszk van rajtuk - sőt, talán nekik még fontosabb, mint a felnőtteknek, hogy mennyire menő maszkokat hordanak.

Szerencsére széles a választék: a pinktől a fekete színűig, az egyszínűtől a vidám mintásig mindenféle maszk megtalálható kínálatunkban; adott esetben még állatfigurás szeleppel is. 

Mosható vs. egyszerhasználatos maszk

A mosható maszkok egyik nagy előnye, hogy nem termelnek feleslegesen hulladékot, hiszen számtalanszor hordhatóak. Másik előnyük, hogy lenyűgözően sokféle mintával kaphatóak, így garantáltan megtalálja mindenki a magának valót.

A mosható maszkok óriási hátránya, hogy közönséges textilszövetből varrták a külsejüket, nem speciális szövésmentes anyagból. Azonban ha komolyabb védelemre van szükségünk, mindenképp a maszk szűrőképessége legyen az elsődleges választási szempont.

Ha a szűrőképesség pedig már megfelelőnek tűnik, akkor már csak azt kell eldönteni, hogy orvosi maszk vagy FFP maszk legyen a szerencsés kiválasztott.

A virusmaszk.hu-n akár 50 darabos kiszerelésben is vehet nagyker áron maszkot!